PICĂTURA DE OTRAVĂ: Comicării cu politicieni români: deştul Elenei şi haina lui Klaus


Probleme mari în ţărişoara noastră! Oamenii nu se mai satură să comenteze două întâmplări mai mult comice. Elena Udrea şi-a dus, aseară, deştul la năsuc într-un anume fel.


Probleme mari în ţărişoara noastră! Oamenii nu se mai satură să comenteze două întâmplări mai mult comice. Elena Udrea şi-a dus, aseară, deştul la năsuc într-un anume fel. Ce-o fi vrut să spună diva politicii dâmboviţene? O fi fost ăsta un gest mafiot, unul mason sau şi una şi alta? Chiar Elena Udrea a spus că destinatarul este un bun prieten. Alt rând de întrebări prin cârciumi şi la televiziunile de ştiri: cine este acest prieten bun de tot? Nu cumva e Trăienică fără frică, Marinelul care a lansat-o la apă pe madam Udrea? Care din ei trebuie să tacă mai abitir acum, după ce Elena Udrea şi-a apăsat nasul cu degetele?


A doua întâmplare are legătură cu vizita preşedintelui Klaus Iohannis la Paris. Pun pariu că majoritatea românilor habar nu au de declaraţiile făcute de preşedintele Francois Hollande după întâlnirea cu Iohannis. Dar aproape că nu există român care să nu fi remarcat că atât de rezervatul Klaus Iohannis, care te adoarme instantaneu când vorbeşte şi care se mişcă precum un robot, a reuşit să se enerveze. Cât patriotism, câtă demnitate a ţâşnit din acest super gest al preşedintelui României! Un agent de securitate francez a uitat să preia haina lui Iohannis, pe care acesta şi-o scosese înainte să se urce în maşina oficială care-l aştepta la aeroport. Iar neamţul nostru, enervat că este ţinut la uşa maşinii, a trântit haina pe capotă şi s-a urcat alături de soţia sa. Vă aşteptaţi la un asemenea gest de curaj? Să ne bucurăm, atunci.
Acum pândim momentul când se va termina audierea Elenei Udrea. Să vedem dacă iese cum a intrat, sau dacă o să poarte bijuterii de tip nou – o pereche de cătuşe. Suntem la un spectacol. Ne veselim că ăia de ne-au frăgezit cu măsurile de austeritate, în timp ce ei se lăfăiau în averi de zeci de milioane de euro, încep să înfunde puşcăriile. Dar toată lumea aşteaptă ca la DNA să ajungă şi capii mafiei politice. Că e cam greu de crezut că miniştrii furau în timp ce premierii şi ex-preşedintele Traian Băsescu se jucau cu chestiunea în ţărână.

Lasă un comentariu