Politicienii nu au altceva mai bun de făcut decât să se acuze de legături cu serviciile de informații


În turneele sale prin țară, domnul Liviu Dragnea susține că partidele mai noi de pe scena politică, respectiv Pro România, PLUS și USR sunt înființate și controlate de SRI, fiind populate la vârf cu personaje apropiate de serviciile secrete.
Cei vizați evident că spun că nu este așa și că, de fapt, securiștii se simt foarte bine la PSD.
Zilele trecute, domnul Dragnea l-a întrebat pe domnul Dacian Cioloș, liderul PLUS, dacă are vreo legătură cu serviciile secrete străine. Domnul Cioloș a răspuns, într-o conferință de presă, că el și colegii săi din conducerea PLUS au depus declarații pe propria răspundere că nu au colaborat cu servicii de informații românești sau străine, și nici cu Securitatea. Și că așteaptă un gest identic din partea domnului Dragnea.
Domnul Dragnea a răspuns în stilul său devenit deja clasic. Cine e, domnule, Cioloș ăsta, de îndrăznește să-mi pună mie o astfel de întrebare?
Dar o întrebare poate să pună oricine. Sau nu? Liderii PSD ar face bine ca, în loc de ieșiri publice arogante, să semneze declarații pe propria răspundere că nu au colaborat cu Securitatea și nici cu servicii de informaţii din ţară şi din străinătate. Așteptăm!

Lasă un comentariu