Populismul practicat de PSD l-ar face invidios până și pe Dan Diaconescu. Dacă n-ar fi condamnat la muțenie!


Domnul Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, ne-a informat în acestă seară, într-un interviu acordat unui post de televiziune foarte drăguț cu reprezentanții Puterii, că se va face dreptate până la capăt.
Vom avea și amnistie și grațiere. Dar și coduri penale modificate prin ordonanță. Așa încât toți cei cu probleme penale pot să stea liniștiți la locurile lor și, eventual, să-i finanțeze în continuare pe jurnaliștii care combat cu vigoare statul paralel.
Adresându-se apoi poporului de rând, domnul Ștefănescu a zis că PSD va continua războiul cu companiile străine care nu-și plătesc taxele și impozitele. Chiar dacă aceste multinaționale sunt sprijinite de #rezist, de fundațiile lui Soros și Iohannis, de o camarilă de la PNL și USR, a precizat, cu tâlc, domnul Ștefănescu.
Impresia mea e că, dacă chiar își propun asta, pesediștii vor putea da în voie o OUG privind amnistia și grațierea. La urma urmei, foarte mulți români care cască gura și ochii la unele posturi de televiziune, chiar cred că agenții SRI, urmașii Securității, mână în mână cu procurorii și cu unii judecători corupți, au distrus viețile a zeci de mii de oameni, condamnați pe nedrept, pe baza unor probe măsluite. Spălarea pe creier practicată intens de activiștii PSD – ALDE, cu sprijinul neprecupețit al unor așa-ziși jurnaliști, este o reușită. Oricât nu ne-ar conveni asta.
Pe de altă parte, domnul Iohannis este departe de tot de imaginea unui președinte militant, care să se pună în fruntea unor proteste ample de stradă. Iar românii sunt învățați de mici cu corupția. Și cei mai mulți dintre ei doar îi invidiază pe cei care au reușit în viață pe bază de corupție, în loc să-i disprețuiască.
Multinaționalele sunt atât de puternice încât nu au nevoie de niciun sprijin. Iar dacă vor primi ordin să se retragă din România, atunci vom cunoaște cu adevărat ce înseamnă un dezastru. Politicienii români au pus țara la picioarele lor, iar acum ne văităm că ne doare. Cam târziu!

Lasă un comentariu