VAMPIRIŢA SE DĂ PE BRAZDĂ (SANCHI!)

LA MULŢI ANI! Dumnezeu să-ţi sănătate cu carul şi liniştea necesară pentru a merge pe drumul  pe care l-ai ales! Îţi mulţumesc din inimă pentru informaţiile pe care mi le-ai trimis la sfârşitul lunii august. Vezi că se poate? Trebuie numai un pic de bunăvoinţă.

Oricât ţi s-ar părea de ciudat, mă bucur că Sclerozel şi Sclerozica au parte acum de o bătrâneţe liniştită. Cu puţin efort (dar a meritat) au scăpat de bestia care le întuneca minţile de furie şi care nu-i lăsa să mai pună şi ei un bănuţ la ciorap.

Am văzut imagini din casă postate de Goedin pe o reţea socială şi mi-am satisfăcut şi această curiozitate. Îi mulţumesc şi lui. Pe măsură ce creşte, o să aibă mai multă experienţă şi va înţelege, poate şi cu ajutorul celor scrise de mine, cine este cu adevărat mama lui.

dambovita

Sunt încântat că motăneilor le merge bine. Adică te cred pe tine când spui asta. Nu are cum să fie altfel pentru că tu, Vampiriţo, eşti o mare iubitoare de animale. Iar eu, chiar şi în privinţa asta, mai mult te încurcam.

Am observat că duminica dimineaţa nu dai buzna la biserică. Preferi să stai pe Facebook. E normal. Acum nu mai e nevoie să te prefaci ca în anii când am fost împreună (Am fost vreodată împreună? Puteai tu, ditamai Cadrul, să fii cu un NIMENI?). Ai optat la 9 decembrie 2012 pentru uslaşi, ţine-o tot aşa. Nu-ţi dezamăgi prietenii securişti!

Şi ar mai fi câinii de sub fereastră. Nu-i luaţi în apartamente cu niciun chip. Acum e momentul să scăpaţi de ei. Un copil a fost ucis, iar bucureştenii vor sânge de câine. Faceţi-le o bucurie bieţilor oameni cretinizaţi de o propagandă mârşavă!

Încă o dată, LA MULŢI ANI! Dumnezeu să-ţi dea măcar atât bine cât rău mi-ai făcut tu mie! Ar fi suficient ca să trăieşti o sută de ani. Pe puţin!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s