Vampiriţa Scorpian: „Mi-ai făcut mai multe probleme decât toţi cei trei bărbaţi ai mei cu cununie”

Ningea blajin peste Bucureşti. Aleile parcului se acoperiseră cu un strat subţire de zăpadă. Vreme rece pentru o dimineaţă de decembrie. Doar câteva zile ne despărţeau de marea sărbătoare a Naşterii Domnului. Întâlnire de gradul zero cu doamna Vampiriţa Scorpian. „Fosta” apare însoţită de super-pesedista doamnă Butoi, o mediocritate insuportabilă. Doamnele Scorpian şi Butoi îşi dăduseră obolul, pe  9 decembrie, Zeului Secu. Acum erau foarte pline de ele, după victoria de groază din alegeri, când USL a învins poporul român cu un scor de maidan.

DSCF3796
Vampiriţa îşi lasă prietena cu câţiva paşi în spate şi mi-aruncă pe o bancă tot felul de sacoşe şi bagaje cu haine. Mă întreabă dacă vreau să-i dau frigiderul pe un preţ de nimic. Femeia ştie cum să pună problema. Avea experienţă. Doar a pus cu botul pe labe zeci de bărbaţi. Ea s-a laudat cu vreo cincizeci. Eu nu cred că e chiar atât de capabilă. Viaţa ei a fost foarte simplă. După ce primul soţ a înşelat-o, Vampiriţa nu a avut decât un singur vis. Să demonstreze că toţi bărbaţii sunt nişte porci. Cică (zicea ea) doar cu vreo doi nu i-a ieşit. Pentru asta, nu a făcut economie de efort şi de imaginaţie. Nu a avut standarde. Înalţi, scunzi, slabi, graşi, ingineri, filologi, artişti, politicieni etc, mai tineri cu şapte ani sau mai în vârstă decât ea cu 14 ani, nimeni nu a fost ocolit de Vampiriţa. Important era să-i seducă şi pe urmă să-i abandoneze. Dar nu înainte de a-i folosi ca pe nişte obiecte şi a le arăta ce poate o femeie talentată.
Pentru mine a avut, în împrejurarea pe care am descris-o, o vorbă mai deosebită. Sper eu, originală: „Mi-ai făcut mai multe probleme decât toţi cei trei bărbaţi ai mei cu cununie”. Asta era înainte de Crăciunul de anul trecut. Dacă eu îi făcusem mai multe probleme decăt toţi ceilalţi soţi cu cununie, înseamnă că ăia nu-i făcuseră nicio problemă. Au fost fericiţi, probabil, când au putut să-şi ia tălpăşiţa şi să lase în plata Domnului o astfel de arătare. Numai eu mă dovedeam mai prost. Mă agăţam de o cracă a unui copac care se prăbuşise de ceva vreme. Cum de atunci au trecut zece luni, nu ar fi exclus ca acum doamna Scorpian să rostească altfel acele vorbe: „Mi-ai făcut mai multe probleme decât toţi bărbaţii din viaţa mea”. Asta ar mai suna cumva!

P.S. – Câteva consideraţii despre un alt panseu de Gâgă al doamnei Vampiriţa Scorpian („Aş vrea să uit că te-am cunoscut vreodată”) veţi putea citi în curând. Doar e vorba de un serial, nu „vindem” toată marfa într-o singură zi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s