Amintiri din Valea Morţii. Cu Vampiriţa şi Nimeni în rolurile principale

Foto 1 (de sus în jos): La magazinul de mobilă din imagine am mers în anul 2012 şi am comandat o canapea superbă. Vampiriţa Scorpian m-a întrebat ce culoare prefer, dar culorile nu sunt punctul meu forte.
Foto 2: La Lidl făceam adesea cumpărături, mai ales când complexul se numea Profi.
Foto 3: Aici, unde erau proprietari turci, mâncam falafel. Asta pentru că noi eram vegetarieni convinşi. De la magazinul de alături cumpăram humus şi falafel pentru acasă.
Foto 4: Mega Image devenise magazinul nostru preferat pentru cumpărături. Avea preţurile ceva mai mari, dar era foarte aproape de casă şi ne învăţasem acolo. Într-un plan mai îndepărtat puteţi vedea piaţa Crângaşi. Acolo, la etaj, printre legume şi fructe, ne simţeam cel mai bine. De la o doamnă cu care ne împrietenisem cumpăram din când în când câte o ţuiculiţă de casă. Dar nu se baza ea pe noi, fiindcă noi beam foarte, foarte puţin. La parter vă recomand raioanele cu brânzeturi de casă, dar şi vinurile moldoveneşti, pe care, mai nou, se impune să le bem din patriotism.
Foto 5-6: Aleea asta din parcul Crângaşi făcea parte din traseul nostru de alergare. Când nu mergeam pe dig, alergam aici. Două-trei ture de parc. Plus gimnastică.
Foto 7-8: Digul de la Lacul Morii. Aici ne-am tocit numeroase perechi de pantofi de sport. Am mers şi am alergat pe el sute de kilometri. Ajunsesem să putem alerga 5-6 kilometri fără întrerupere. Cui i se pare puţin nu are decât să încerce.
Foto 9: Exact ca doamna din fotografie, ieşeam cu Gonzini la plimbare şi ne uita Dumnezeu pe câte o bancă. La noi, regula era ca Gonzo să aleagă banca. Apoi el îşi lua rolul de paznic în primire şi noi ne puneam pe vorbit.DSCF3213DSCF3212DSCF3214DSCF3216DSCF3217DSCF3218DSCF3220DSCF3222DSCF3227

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s