PICĂTURA DE OTRAVĂ: E momentul să vedem dacă avem, cu adevărat, un prim-ministru!


Peste 5.000 de cazuri de rujeolă s-au înregistrat în România. Au murit deja 26 de copii. Toți, nevaccinați.
În Italia s-au îmbolnăvit de rujeolă, în acest an, aproape 2.400 de persoane. Suficient pentru că guvernul italian să introducă vaccinarea obligatorie pentru bolile infecțioase.
Copii de până la 6 ani vor trebui imunizați pentru a fi primiți la grădiniță, iar părinții care iși trimit copii la școală după această vârstă fără să îi vaccineze vor fi pasibili de amenzi.
Vaccinurile împotriva rujeolei, oreionului, rubeolei, varicelei și meningitei, care erau până acum doar recomandate, devin obligatorii, a spus premierul Paolo Gentiloni.
Ei, dar Italia e o dictatură. La noi e democrație! E acea democrație unde domnul Liviu Dragnea spune că și-ar vaccina copiii, dacă i-ar avea, dar are rezerve în impunerea unor măsuri obligatorii.
Uneori am impresia că noi, românii, suntem nu numai originali, dar și cam săriți de pe fix. Nu toți, evident, dar destul de mulți ca să se vadă din avion. Cum Dumnezeu de ajungem să credem în cele mai aberante teorii conspiraționiste nu poate explica nimeni. Vaccinurile îmbolnăvesc de cancer, ele sunt produse de marile corporații farmaceutice fără niciun rost practic, urmărindu-se doar profitul, ne putem apăra foarte bine de bolile infecțioase cu preparate naturiste și, nu în cele din urmă, medicii sunt de fapt niște șarlatani pentru că nu ar recomanda pentru nimic în lume tratamente alternative. Cam pe aici suntem cu chibițatul.
Până ne vom lămuri care este raportul dintre părinții care cred că pot face ce vor cu copiii lor și cei care acceptă că mai există și profesioniști și că nu cum să ia ei decizii medicale corecte după ce au lecturat câteva pagini pe internet ar trebui să facem altceva.
Un guvern cu un premier responsabil trebuie să introducă vaccinarea obligatorie. Altfel, vom ajunge de râsul Europei, cu o epidemie extinsă de rujeolă în secolul XXI, când nici pe vremea lui Ceaușescu nu exista așa ceva.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s