PICĂTURA DE OTRAVĂ – Ultima modă: demolarea familiei tradiționale, cu mulți copii


Văd că unii realizatori tv au primit sarcina de a demola cu orice preț inițiativa Coaliției pentru Familie de revizuire a Constituției. La pachet cu ei acționează și jurnaliști din presa scrisă apropiați de Cotroceni. De altfel, domnul Klaus Iohannis și PNL ar dori să vadă legiferată cât mai repede și o formă de uniune civilă între persoanele de același sex.

Propagandiștii ăștia cotroceniști susțin, de exemplu, că marșul de duminică împotriva avortului ar fi o chestie conservatoare, greșită de la cap la coadă. Politicienii s-ar fi angajat în campania electorală să susțină familia tradițională, cu cât mai mulți copii, numai din interese populiste. Că ar fi rău ca românii să aducă pe lume mai mulți copii, pentru că și așa e destulă sărăcie. Mai bine să-i îngrijim cum se cuvine pe cei care au venit deja pe lume, decât să ne gândim cum ar fi cu mai mulți.
Numai că fenomenul îmbătrânirii populației și al scăderii acesteia în termeni absoluți (sunt mai multe decese decât nașteri) este îngrijorător și ar trebui să ne dea de gândit. Ca să nu mai vorbim și de faptul că unele minorități ar o rată a natalității mult mai mare, lucru care ar putea schimba situația demografică a țării în următoarele decenii.
Dar cum ar putea să se nască mai mulți copii în familii compuse din persoane de același sex? Un pic mai greu, nu? Eu cred că nu are rost să luăm peste picior o inițiativă susținută de trei milioane de români și de toate bisericile creștine din România, care reprezintă peste 90 la sută din populație.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s