PICĂTURA DE OTRAVĂ: Un deputat face ordine: să apărăm RIVOLUȚIA pesedistă cu mitraliera!


Afaceristul Ion Tiriac dă dovadă, pur și simplu, de o nesimțire cruntă când le pune etichete manifestanților antiguvernamentali. El a spus, duminică seara, la Realitatea TV, că protestatarii ar fi mânați de la spate (cam ca vitele, adăugăm noi) pentru că ar avea pancarte bine făcute. Bine, Tiriac a zis pancarde, limba română fiind facultativă de la o anumită avere în sus. Cum naiba să-și facă piețarii singuri pancarte? Dacă s-ar fi uitat măcar o dată la imaginile date de televiziuni din Piața Victoriei, Țiriac ar fi văzut bucăți de carton scrise de mână, agățate de câte un băț sau puse, pur și simplu, în piepturile sau pe spatele manifestanților „manipulați”. Dar de ce să se uite, dacă știe el mai bine cum stă treaba?

Cu aceeași nesimțire, organizatorul vânătorii anuale de mistreți de pe unul din domeniile sale a mai comis una tare. Cică protestatarii contestă Guvernul, ales printr-un vot majoritar. Doar că tot Parlamentul, cu Opoziție cu tot, a fost votat de 40 la sută dintre români. Unde e majoritatea? Să-i lăsăm să arate ce pot, zice Țiriac. Da, dar nu în orice condiții. Clasa politică să facă bine să convingă românii că poate să-i ajute înainte de alegeri, nu după. Când 60 de români dintr-o sută îți întorc spatele, nu te aștepta la o dragoste necondiționată din partea acestora.
Țiriac e întrecut în nemernicie de deputatul PSD Cătălin Rădulescu. Asta ca să înțelegem ce au adus în Parlament cei care au ales să voteze. Că nici aceștia nu au făcut o mare brânză. Acest Rădulescu, într-un interviu acordat cotidianului Adevărul, a afirmat că proștii din fața Guvernului ar trebui goniți cu tunuri de apă. Dar dacă autoritățile nu fac asta, el mai are o soluție. Revoluționar fiind (care Revoluție?), Rădulescu Cătălin are acasă, ca amintire a luptelor eroice la care a participat, un pistol mitralieră AKM. Și dacă se enervează, el fiind cam agitat de felul lui, iese în stradă cu mitraliera și face ordine. Păi ce, toți mârlanii, plătiți de multinaționale, își bat joc de programul nostru și noi, pesediștii revoluționari, stăm cu mâinile încrucișate? La arme, tovarăși! Revoluția trebuie apărată chiar cu prețul vieții.
Nu mi-e clar dacă Rădulescu are nevoie de un consult psihiatric sau de o anchetă a procurorilor. Dar, în tot cazul, o percheziție la domiciliu nu i-ar dăuna. Sigur, numai dacă nu are permis de pistol-mitralieră.
Cineva ar trebui să-l întrebe de sănătate și pe fostul ministru de Finanțe Orlando Teodorovici. Insul zice că are și acum acasă microfoanele plantate în chiloți, la Chișinău. Vă dați seama cam cum fac sex agentele KGB dacă Teodorovici, altfel un playboy, nu s-a prins decât într-un târziu că e filat din proprii chiloți?
Vai de capul nostru! Mai sunteți mulți, măi, fraților? Țara arde și toți zbuciumații se plimbă-n libertate!

Image may contain: 1 person, glasses and sunglasses
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s