PICĂTURA DE OTRAVĂ – Plăpumile salvatoare: dormiți liniștiți, Guvernul lucrează pentru voi!


Haideți că nu e totul pierdut! Se mai poate face câte ceva.
Au fost ieri în jur de 600.000 de oameni care au participat la protestele antiguvernamentale. Jumătate dintre ei au fost în Piața Victoriei. Am avut și 3.500 de protestatari lângă Palatul Cotroceni, care i-au dat la gioale lui Iohannis.
Dar mai avem ceva. O grămadă de oi și de boi. Chestia cu oile ne-a spus-o domnul Petre Daea, ministrul Agriculturii. Boii i-am adăugat noi. Sper că se va înțelege de ce.
Cum putem detensiona noi situația din România? Simplu. Fiecare sărac să primească o plapumă de la Guvern. Sunt 12 milioane de oi. Care, la o rundă de tuns, dau 36 milioane de kilograme de blană. Tocmai bune pentru a face 12 milioane de plăpumi pentru săracii României, zice domnul Daea.
Și uite așa, cu sutica în plus la pensie și cu o plăpiumoară adevărată de la Guvern vom dormi liniștiți și-l vom visa pe domnul Dragnea pe post de înger salvator.
Aflați ca protestele din ultimele zile pot fi interpretate și altfel. Într-o cheie mai puțin convenabilă PSD.
De exemplu așa: un partid câștigă alegerile cu un program fantezist. Nu contează, totul e să pună mâna pe putere. Obiectiv realizat! Dar cum procedăm ca să convingem oamenii că „noi am vrut, dar dușmanii nu ne lasă”? Provocăm continuu strada! Unde duc protestele pe termen lung? La instabilitate și nesiguranță economică. Combinate cu aluzii ale liderului nostru referitoare la spolierea provocată de multinaționale și de intervenția lor directă în proteste. Doar, doar și-or lua tălpășița! Avem ce pune în locul lor? Avem un capital românesc puternic? Are Guvernul bani pentru investiții alternative?
Dacă investitorii se retrag, încasările la buget scad. Cum vă spuneam: noi am vrut, dar…
După care, pe acest fundal cenușiu, cine ar putea să ne salveze? Adevărul care ne zburlește părul este că unii politicieni din coaliția guvernamentală acționează ca niște agenți de influență ai Moscovei. Nici măcar nu spunem că e rău. Ci doar că se prefac. A fi patriot înseamnă să ai un plan de consolidare a României. Consolidare economică și militară. Nu să spoliezi țara vreme de 27 de ani și apoi să te prezinți ca salvatorul neamului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s