PICĂTURA DE OTRAVĂ: Astăzi avem a doua manifestație „nazistă” din ultimii 70 de ani!


Naziștii, piromanii și borfașii vor ieși iarăși, în această după-amiază, la proteste în centrul Bucureștiului. Ei vor fi, desigur, încolonați și dirijați de agenții Sistemului. Obiectivul: dărâmarea Guvernului patriotic Grindragnea. 

Cam astea sunt clișeele cu care ne-au obișnuit fanii actualei Puteri.
De partea cealaltă, avem politicieni care vor și ei să se lipească de indignarea străzii. Deși, cel puțin în cazul liberalilor, nu le-ar strica nici lor o mică grațiere. Au și ei destui clienți în pușcării sau care au diverse probleme penale.
Îi anunțăm, și pe unii și pe ceilalți, că protestele exprimă dezgustul românilor față de întreaga clasă politică. Parlamentul este al partidelor. Strada este locul unde se exprimă cei 60 la sută care nu au votat în decembrie. Și nu au votat pentru că s-au săturat de trădarea, egoismul, minciunile și lașitatea politicienilor. A căror unică preocupare sunt combinațiile care le umplu lor buzunarele. Lor să le meargă bine! Calvarul prin care trec milioane de români nu se pune!
Să vorbim puțin și de Justiția asta atât de blamată în aceste zile. Procesele sunt aranjate. Procurorii confecționează dosare doar cui le convine lor. Probele sunt obținute cu ajutorul SRI. Ați auzit așa ceva? Doar dacă urmăriți unele posturi de știri. De fapt, posturi de propagandă, unde jurnaliștii sunt băgați în rahat până la gât. Dar, vedeți dumneavoastră, numai unele procese sunt politice. Alea care nu le convin lor. Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vîntu și Adrian Sârbu suferă pe nedrept. Să te sacrifici pentru binele poporului și nemernicii de procurori și judecători să te izoleze de cei pe care-i iubești atât de mult… Un chin mai mare ca ăsta nu poate fi imaginat! În schimb, Băsescu Traian și Klaus Iohannis, așa mut, piroman și trădător cum e, ar merita să înfunde pușcăriile. Însoțiți de Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea, artizanii Binomului care a distrus atâtea destine de excepție.
Dar dacă tot ne-am apucat de o treabă, de ce nu o luăm cu începutul? Procesul lui Ceaușescu a fost corect? Nu de acolo a început totul? S-au respectat standardele juridice? A beneficiat Ceaușescu de apărare? S-a confirmat vreuna dintre acuzații? Mortul de la groapă nu se mai întoarce. Dar nicio construcție care are ca fundament o minciună enormă nu poate să dăinuie. Iar noi suntem exact în această situație.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s