PICĂTURA DE OTRAVĂ: Liberalii s-au supărat fix degeaba!


Liberalii s-au ofuscat când au auzit că primarul general Gabriela Firea a pus gând rău conducerii RATB.

Consilierii PNL au anunțat că nu vor participa la o mascaradă, la o dispută între pesediști care nu are nimic de-a face cu binele bucureștenilor.
Ei se refereau la ședința Consiliului General din această dimineață, care a avut loc între timp și s-a soldat cu demiterea Consiliului de Administrație al RATB și numirea unei conduceri interimare.
Toți cei care au citit editorialele noastre știu cât de mult îi simpatizăm noi pe câștigătorii alegerilor din 11 decembrie 2016. Mult spre deloc!
Dar, de această dată, liberalii n-au nimerit-o. Cei care au ieșit în oraș în ultimele două zile au putut vedea că stațiile RATB nu au fost curățate de zăpadă și că nu sunt mai multe autobuze în trafic. Asta în timp ce directorul general al RATB era în concediu. RATB este o regie în subordinea Primăriei, care primește o căruță de bani de la bugetul local.
Oamenii s-au săturat de servicii proaste. De infatuarea și de iresponsabilitatea conducerii RATB, în acest caz.
Gabriela Firea chiar nu a avut de ales. Bătaia de joc la adresa oamenilor se plătește. Și atunci ce i-a supărat pe liberali? Că Firea va pune un om al ei la conducerea RATB. Păi pe cine să pună? Până acum nu așa a funcționat sistemul? Dacă nu se va schimba nimic în bine, acum chiar vom putea arăta cu degetul spre Gabriela Firea.
Din această seara va ninge iar pentru 24 de ore în București. Așa că vom avea ocazia să ne lămurim în curând dacă s-a schimbat ceva.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s