PICĂTURA DE OTRAVĂ: Gata cu protestele, urmează fasolea cu cârnaţi!


Totală dezamăgire pe la unele televiziuni! Marele protest, anunţat aseară pe surse, a fost un fâs absolut. Vreo 20 de ameţiţi l-au huiduit pe Iohannis când a sosit la Arcul de Triumf. Dar cred că şi ăia erau tot de la servicii. Puşi special acolo ca să nu râdă presa străină de noi. Pe motiv că suntem la fel de uniţi în cuget şi simţiri ca pe vremea lui Ceauşescu.

Cu titlu de amuzament, vă reamintesc o fază de la summit-ul NATO organizat la Bucureşti în 2008. Reuniunile la vârf ale liderilor blocului Nord-Atlantic sunt întâmpinate întotdeauna cu proteste zgomotoase, uneori violente, ale unor grupuri pacifiste şi anarhiste. Ei bine, la Bucureşti, în zilele desfăşurării summit-ului, nu mişca nici musca. Era o linişte de groază. Oraşul era plin, în schimb, de sute de jurnalişti occidentali, veniţi special pentru summit. Obişnuiţi cu protestele din Occident, ziariştii de care am pomenit erau cam şocaţi de ce vedeau în capitala ţării noastre. Şi ca să nu facem de tot de râs, urmaşii băieţilor cu ochi albaştri au inventat un protest la fosta uzină Timpuri Noi. Am aflat că acolo se adunau un soi de protestatari, unii veniţi din străinătate, care tipăreau manifeste, vizionau filme anti-războinice, cântau la chitară şi care vroiau chiar să iasă şi în stradă. Bineînţeles că toată panorama a fost mediatizată corespunzător, pentru ca să vadă lumea că există şi pe la noi protestatari.
Aşa şi astăzi, la Arcul de Triumf. Dispozitivul de securitate a fost beton, nimeni nu s-a putut apropia de Iohannis, liderii PSD au venit cu copiii, iar cei de la PRU s-au remarcat prin absenţă. Dar s-a improvizat şi o mică strigătură anti-Iohannis, ca să fie toată lumea mulţumită.
În concluzie, cum spunea cineva, indiferent cine câştigă alegerile, tot serviciile secrete fac jocurile în România. Aşa că staţi liniştiţi la locurile voastre şi nu vă mai faceţi griji degeaba.
În rest, România a cheltuit, pentru înarmare, în 2016, peste trei miliarde de dolari, mai mult decât Cehia şi Ungaria la un loc. În schimb, Rusia a cheltuit 65 de miliarde de dolari. Şi uite aşa ajungem noi să fim tot mai puternici în comparaţie cu principalul nostru adversar, Federaţia Rusă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s