PICĂTURA DE OTRAVĂ: Îi înjurăm patru ani, după care tot pe ei îi votăm!


Am observat că, de câte ori abordăm teme politice, spiritele se inflamează.

Nu există un lider politic care să nu aibă parte de înjurături. Fie că numele lui este Băsescu, sau Tăriceanu, sau Ponta, sau Dragnea, sau Nicuşor Dan, sau Gorghiu, întotdeauna se găsesc cititori care să-i beştelească pe un ton pătimaş. Pare că e bine. Pentru că toţi cei menţionaţi, şi alţii de aceeaşi teapă, şi-o merită pe deplin.
Liberalii şi socialiştii sunt principalii vinovaţi de furturile uriaşe din ultimii 27 de ani, de distrugerea fabricilor şi uzinelor, de vânzarea pământului şi a resurselor către străini, de transformarea românilor în sclavi în propria lor ţară şi de sărăcia cruntă în care sunt obligaţi să trăiască milioane de oameni.
Aşa că nicio înjurătură care-i ţinteşte nu este exagerată. Problema apare când ne uităm la sondajele de opinie. Ei bine, se estimează că aproape 90 la sută din voturi vor merge tot către borfaşi. Fie ei de la PSD, PNL; PMP, ALDE, UDMR. Ceva nu e în regulă cu noi. Fie terminăm cu văicăreala, fie ne decidem să schimbăm macazul.
Dacă la fiecare patru ani ne încredem în promisiunile lor şi le mai dăm o şansă înseamnă că ne merităm soarta. Pentru ce s-ar schimba ei cu adevărat, dacă noi suntem aşa de uşor de fraierit?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s