PICĂTURA DE OTRAVĂ: Americanii au dat o lecție întregii lumi


Zarurile au fost aruncate. Nonconformistul Donald Trump este noul președinte al Americii. Rezultatele nu sunt oficiale. Dar nici nu se mai poate întâmpla nimic spectaculos.

Republicanul Donald Trump, candidatul antisistem, a câștigat inimile americanilor. Cu adversari nenumărați în presă, cu tot felul de analiști care au prezis vremuri negre pentru omenire dacă Trump câștigă, excentricul miliardar și-a văzut de drumul lui și a ajuns primul la linia de sosire.
Opțiunea americanilor pentru Trump ne arată încă o dată că sistemul poate fi învins. Nimic nu e imposibil. Interesele naționale trebuie luate primele în considerare atunci când oamenii votează. Asta am putea băga și noi la cap. Deși sunt slabe speranțe!
De observat că toate televiziunile de știri românești s-au întrecut în dezbateri unde au căutat să ne convingă cât de rău e Trump și cât de bună e Hillary Clinton. Nici măcar un post nu și-a asumat deschis o opțiune pro-Trump. Cam așa a fost și peste Ocean. Când prea mulți isteți îl combat pe Trump, parcă-ți vine să le dai o palmă și să-l votezi. Analiștii bat câmpii nonstop și tu ai ocazia doar o dată la patru ani să le arăți cine e jupânul.
Se prăbușește NATO. Vin rușii peste noi. Dacă Putin și Trump își dau mâna, ce se va alege de Europa? Cum să trăim fără spectrul războiului deasupra capului? Cum să plătim pentru asistența militară pe care ne învățasem s-o primim pe moca de la Washington? Cum să aibă cea mai mare țară din lume un președinte care să spună că interesele naționale sunt mai importante decât acelea ale imigranților? Sau că islamiștii trebuie să stea la ei acasă și nu să pună în pericol stabilitatea Americii și a Europei?
Ei bine, minunea tocmai s-a petrecut. Și o să vă convingeți că toate predicțiile negre au fost doar apă de ploaie.
Haideți să visăm un pic: vom reuși și noi cândva să trimitem acasă această mafie pesedisto-penelistă care a jumulit România?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s