PICĂTURA DE OTRAVĂ: Ministrul de Interne umblă cu cioara vopsită


Nu este nimic de mirare în faptul că domnul Dragoș Tudorache, ministrul de Interne, a ajuns la concluzia cã Jandarmeria a acționat corect la mitingul și marșul unioniștilor.
De altfel, pentru a formula concluziile pe care le-a prezentat într-o conferință de presă, domnul Tudorache s-a bazat pe o singură sursă: raportul cerut conducerii Jandarmeriei. Ar fi fost, de altfel, cât se poate de straniu ca șefii Jandarmeriei să se incrimineze singuri. Ministrul de Interne nu a fost deloc interesat de relatări independente, de alte filmări decât cele oficiale sau de puncte de vedere exprimate de manifestanți. Asta da cercetare obiectivă!
Ei bine, e cazul să afle că jandarmii nu numai că nu au permis accesul manifestanților pe Calea Victoriei către Piața Universitãții, dar au procedat identic și pe Bulevardul Ana Ipătescu. Minute bune, jandarmii, în număr foarte mare, au blocat complet trecerea pe trotuar în direcția Piața Romană. Și nu era vorba de mii de manifestanți, ci de câteva sute. Chestia asta în ce lege se încadrează? Unde scrie câți oameni au voie să circule simultan pe un trotuar? Plus că pe traseul Ana Ipătescu – Romană – Magheru – Piața Universității nu se mai producea nicio intersectare cu vreun alt eveniment public.
Cum de deplasarea pe anumite trotuare e interzisă, iar montarea de corturi pe spațiul public nu e? Ce s-a petrecut în capul jandarmilor de au devenit brusc moderați și înțelegători? Nu cumva și-au dat seama cã au sărit peste cal?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s