PICĂTURA DE OTRAVĂ: Cioloș și Gorghiu au preocupări mai înalte decât Unirea!


Am aflat de ce liberalii și premierul Cioloș nu s-au întâlnit cu unioniștii de la Chișinău. E vorba de explicații oficiale. Nu de presupuneri.
Doamna Alina Gorghiu a spus că PNL a fost, ieri, în doliu. O zi de liniște și reculegere în memoria lui Radu Câmpeanu, înmormântat la Cimitirul Bellu. Și cum politica nu face casă bună cu hainele cernite, discuțiile cu unioniștii au fost amânate pentru viitoarea vizită a acestora la București. Eventual, peste un an.
Prim-ministrul Dacian Cioloș a recunoscut cu franchețe că el nu a dorit să se vadă cu unioniștii pentru că nu vrea să intre în dezbateri electorale. Asta e treaba partidelor și nu a unui guvern care mai are puțin până pleacă de la Palatul Victoria. Executivul o mai avea puțin, dar domnul Cioloș speră la mult mai mult. Și-a publicat o platformă-program plină de generalități și n-ar zice nu dacă ar fi invitat să conducă un guvern politic după alegeri.
De remarcat e și faptul că nu era nevoie neapărat ca doamna Gorghiu și domnul Cioloș să se așeze la masă cu domnul George Simion, liderul unioniștilor, pentru a ne spune ce părere au ei despre reunificare. Dacă au vreuna! Dacă au voie să aibă vreuna, înainte de a primi instrucțiuni de la Bruxelles!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s