PICĂTURA DE OTRAVĂ: Luptă, frate Simioane, dar la Chișinău, nu la București!


După ce în primul comentariu pe ziua de azi i-am beștelit pe jandarmi, e cazul ca acum, după ce basarabenii au plecat acasă, să ne uităm puțin și în ograda lor.

Vreo 200 de tineri din Republica Moldova au găsit cu cale că o excursie la București reprezintă cea mai bună cale de a promova ideea unionistă.
Dar taman în ziua când ei au plecat acasă s-a întâmplat ca presa de la Chișinău să publice rezultatele unui sondaj de opinie care ne arată clar unde ne aflăm: 16% dintre cetățenii Republicii Moldova vor Unirea cu România și 64% nu. Noroc că nu au fost întrebați și dacă vor alipirea la Rusia. Tare mi-e teamă că rezultatul ar fi fost pe dos.
Iar George Simion, liderul tinerilor unioniști care au venit de peste Prut, vrea ca următoarea manifestare să fie de 1 decembrie la Bruxelles.
Orb să fii și tot vezi unde trebuie insistat. Stați, fraților, acasă și convingeți-vă compatrioții, care sunt la un pas de a întoarce spatele Europei. Nu vă pierdeți vremea cu noi, prin București, că pe aici nu sunt probleme.
Și mai ascultați-i și pe alții, nu numai pe Ghiță, Ponta, Băsescu și Diaconu! Pentru că oricât am spune că BASARABIA E PĂMÂNT ROMÂNESC mai rămâne de rezolvat și problema locuitorilor. Că nu ne oferă nimeni un pământ nelocuit! Iar mulți din cetățenii Republicii Moldova pretind că nu sunt români chiar și atunci când sunt! De ceilalți ce să mai zicem?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s