PICĂTURA DE OTRAVĂ: Deșteptarea României poate începe chiar și de la Oradea!


Mii de oameni (unele relatări vorbesc de peste 10.000) au participat, azi, la Oradea, la un miting pentru susținerea familiei tradiționale.
Au fost prezenți credincioși și preoți ai tuturor cultelor creștine, care susțin, cu toții, necesitatea revizuirii articolului 48 din Constituție, în sensul definirii familiei ca o uniune liber consimțită dintre un bărbat și o femeie.
Aceasta este atitudinea care trebuie adoptată în fața aroganței unei bune părți a clasei politice. Deși avizul favorabil al Curții Constituționale cu privire la inițiativa legislativă de revizuire a articolului 48 a fost dat în luna iulie, nici până la azi parlamentarii nu au examinat un proiect de lege însușit de trei milioane de români. Este o adevărată bătaie de joc și ar fi bine ca exemplul de la Oradea să fie urmat și de locuitorii altor mari orașe. Se vede treaba că nu e suficient să depunem un camion de semnături la Parlament. E nevoie ca să-i presăm și să-i batem la cap până ce vor pricepe că România nu e țara lor și că ei sunt în slujba noastră și nu invers.
După ce Iohannis a trântit vorbele alea cu toleranța și fanatismul religios, atât de admirate de ambasadorul Hans Klemm, nici cu atitudinile lui Cioloș, Gorghiu și Dragnea nu e cazul să fim prea mândri. Cei trei au ținut să ne spună că sunt pentru familia tradițională, dar niciunul nu pare a dori un referendum pe această temă.
Păi atunci să-i votăm noi, pe 11 decembrie, după acest criteriu. Să nu punem în niciun caz ștampila pe partidele care nu sunt de acord să supună unui referendum revizuirea articolului 48 din Constituție.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s