PICĂTURA DE OTRAVĂ: Zâmbiți! Nici nu știți ce vi se pregătește


Astăzi este Ziua Mondială a Zâmbetului. Măcar pentru o zi e cazul să uităm de problemele care ne frământă și să facem haz de necaz.

Nici nu știu cu ce să începem. Dar să încercăm, totuși. Lista va rămâne deschisă. Așteptăm și exemplele dumneavoastră.
Un fost ofițer SRI de rang înalt este cercetat de DNA pentru că ar fi plătit 600 de mii de euro firmei israeliene Black Cube pentru spionarea Laurei Kovesi. E de tot hazul să constați că un bugetar, fie el și de la SRI, avea atâția bani încât să dea sute de mii de euro doar pentru compromiterea șefei DNA.
Elena Udrea, după ce și-a tras un iubit cu 12 ani mai tânăr și s-a decis să candideze ca independentă, s-a pus cu burta pe carte taman la Cluj, unde face un masterat la Teologie. E cât se poate de amuzant să vezi cum se luptă femeia asta să demonstreze imposibilul: că e curată ca lacrima și că ar fi un mare păcat să fie condamnată.
Președintele Iohannis a vorbit în ultimele zile mai mult decât în cei aproape doi ani de când e șeful statului. Practicarea acestui exercițiu nu e tocmai ușoară pentru Marele Mut. Astăzi a spus că ar dori să vadă o campanie electorală fără atacuri sub centură. Cu dezbateri pe programe. Nu e hazliu să-ți închipui că românii ar fi în stare să urmărească discuții pe programe, când ei știu foarte bine că acolo sunt doar vorbe goale, aruncate la gunoi imediat după alegeri?
Campania electorală a Partidului România Mare va fi coordonată, la nivel național, de un fost ofițer de aviație. Tipul este foarte activ în presă, unde a publicat numeroase articole pe teme politice și militare. Doar că ele au fost publicate pe site-uri rusești de propagandă în limba română, cum ar fi Vocea Rusiei sau russiatoday.ro. În aceste condiții, e de prisos să pomenim încotro bat concluziile textelor sale. Nu e de râs să constați că o campanie electorală a unui partid care se pretinde naționalist e coordonată de un simpatizant al Moscovei?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s