PICĂTURA DE OTRAVĂ: Ţicnitul zilei se numeşte Mihail Seplecan


Liberalul Mihail Seplecan (34 de ani), fost preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj este, de departe, cel mai sărit de pe fix politician al zilei.

Tipul s-a pus pe criticat festivalul UNTOLD de la Cluj în termeni pentru care politicienii de la PRM sau cei de la România Unită ar putea fi invidioşi.
Într-o postare pe Facebook, Seplecan scrie aşa: ”Tinerii frumoşii şi sclavi au uitat când urlau după Colectiv că vroiau spitale, acum sunt de acord ca megacorporaţiile satanico-masonice să cheltuiască milioane de euro pe aducerea unor artişti membri illuminati, ei susţinând prin cumpărarea biletelor acest megaritual MASONIC. Păi nu isi merita soarta atunci? La acest eveniment se vehiculeaza pe langa invocarea AntiHristului ( asta inseamna titlul UNTOLD – pentru cunoscatori) spalarea pe creier, colectarea energiei malefice, manipularea masei si sume enorme de bani.”
Însemnările lui Seplecan continuă mai mulţi kilometri pe acest ton apocaliptic, dar nu e cazul să-i facem noi aici reclamă gratuită.
Pentru Găgăuţă ăsta, toţi artiştii care evoluează pe scena festivalului de la Cluj sunt membri illuminati. Pentru cei care nu ştiu, e vorba de o organizaţie secretă. ai cărei membri se infiltrează în guverne şi instituţii din toată lumea, cu scopul de a influenţa deciziile şi de a ajunge la o nouă ordine mondială, supranaţională.
Şi tot ce se întâmplă la Cluj, în aceste zile, este un ritual masonic. Recunosc că nu sunt un admirator al muzicii pe care o ascultă, azi, tinerii, dar de aici şi până la interpretarea potrivit căreia tot ceea ce le place lor este o chestie masonică, dirijată de illuminati, este cale lungă.
Cum să le spui unor tineri că îşi merită soarta, făcând o trimitere explicită şi la tragedia din clubul Colectiv?
Cică UNTOLD, pentru mintea puţină a lui Seplecan, înseamnă AntiHristul. Noroc că se găseşte câte un neterminat din ăsta, care să ne explice cum stau lucrurile, că altfel muream proşti.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s