PICĂTURA DE OTRAVĂ: Angela Merkel îngroapă Europa


Cancelarul Angela Merkel are un discurs care este, parcă, de pe altă lume. Doamna Merkel, care şi-a întrerupt vacanţa pentru a ţine o conferinţă de presă la Berlin, a spus că solicitanţii de azil care au comis atacuri „au aruncat ruşinea asupra unei ţări care i-a primit cu braţele deschise”.

Dar ea a insistat că aceia care fug de persecuţii şi de război au dreptul de a fi protejaţi şi Germania va oferi adăpost celor care merită.
Două atacuri recente în Bavaria au fost comise de solicitanţi de azil. Un atac sinucigaş cu bombă la Ansbach, duminică, soldat cu 15 răniţi, l-a avut ca autor pe un sirian căruia i s-a refuzat cererea de azil, dar care a primit un permis temporar de şedere.
Un atac cu un cuţit şi un topor într-un tren din Wuerzburg la 18 iulie care a dus la rănirea a cinci oameni a fost comis de un azilant din Afganistan.
Cei doi juraseră credinţă auto-intitulatului Stat Islamic.
Cel mai grav atac a avut la Munchen, în ziua de 22 iulie. Nouă oameni au fost ucişi prin împuşcare de un adolescent german de origine iraniană, fără afiliere jihadistă.
Referindu-se la atentatele produse în Franţa, Belgia, Turcia şi Statele Unite, doamna Merkel a afirmat că acestea au intenţionat „să răspândească teama şi ura între culturi şi între religii”.
Cât priveşte faimosul ei enunţ, „Wir schaffen das” („Putem face asta”), formulat anul trecut, când doamna Merkel a fost de acord să preia un milion de migranţi, cancelarul german rămâne de neclintit: „Este datoria noastră istorică şi aceasta este o provocare istorică în epoca globalizării. Am realizat deja foarte, foarte multe în ultimele 11 luni”.
Dacă doamna Merkel a vorbit serios, şi nu avem niciun motiv să ne îndoim că lucrurile stau aşa, înseamnă că Europa va continua să aibă mari probleme cu refugiaţii islamişti. Nu ştiu ce ar trebui să se întâmple pentru ca toată lumea să cadă de acord că soluţia la problemele din Orientul Mijlociu nu poate fi colonizarea Europei cu islamişti. E o altă civilizaţie, o altă concepţie despre lume şi nu se poate imagina o convieţuire paşnică. Fiecare ţară va trebui să se apere singură, exact aşa cum face atât de blamata Ungarie. Sau, dacă nu, să accepte, o dată cu valurile de imigranţi musulmani, şi violenţele şi nesiguranţa care decurg de aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s