PICĂTURA DE OTRAVĂ: Nu chiar toți teroriștii sunt nebuni!


Dacă privim cu atenție atentatele comise recent în Occident (incluzând aici și Statele Unite) vom observa că autoritățile (fie ele franceze, germane sau americane) încearcă să le pună pe seama unor lupi singuratici, cu diverse probleme psihice. Indivizi dezaxați, care au fost prin spitale psihiatrice și care au uitat să-și ia pastilele. Maniaco-depresivi, abuzați, geloși până la paroxism, chestii de genul ăsta.

Un om întreg la minte nu se apucă să comită crime, chiar dacă este copleșit de probleme personale. Din acest punct de vedere, toți teroriștii sunt nebuni.
Însă eu am impresia că serviciile de informații occidentale și politicienii de acolo vor, pur și simplu, să ascundă amploarea fenomenului islamist, în forma sa radicală, și nu sunt dispuse să recunoască greșelile comise.
Printre migranții veniți în Europa s-au strecurat suficient de mulți teroriști încât să nu mai fie liniște multă vreme de acum încolo pe aceste meleaguri. Dar mai sunt și islamiștii locali, relativ ușor de ademenit cu o propagandă inteligentă, care pune accent pe decãderea morală. egoismul și lăcomia Vestului. Sigur că problemele Occidentului nu pot fi rezolvate prin comiterea de atentate sângeroase, soldate cu moartea a numeroși oameni nevinovați. Dar ele reprezintă o cauză directă a expansiunii fenomenului jihadist.
Dacă aduci peste un milion de migranți în Germania, atunci ești obligat să le oferi locuri de muncă și posibilități reale de integrare. Altfel, se vor găsi mereu marginalizați care să fie atrași de propaganda jihadistă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s