PICĂTURA DE OTRAVĂ: Angela Merkel culege ce a semănat!


Inevitabilul s-a produs. Germania a fost şi ea lovită de terorişti. ŞI nu oricum. Ci chiar în inima ţării, la Munchen. Evenimentele sunt în desfăşurare şi nu le putem analiza în amănunt. Până acum, există 10 morţi şi mai mulţi răniţi, în urma atacului comis de terorişti în cel mai mare centru comercial din oraş.

Poliţia vorbeşte de trei atacatori. Toţi trei sunt în libertate şi poliţia afirmă că nu ştie unde se află aceştia. La această oră, locuitorii au intrat în case şi străzile sunt pustii. Metroul, gara şi transportul public de suprafaţă sunt închise sau nu mai funcţionează.
Politica absolut iresponsabilă a cancelarului Angela Merkel îşi arată roadele. Nu poţi să aduci în Europa peste un milion de refugiaţi islamişti în doar câteva luni şi să nu realizezi că printre aceştia se vor strecura şi terorişti.
Nici măcar nu e vorba de ordine care să vină de la conducerea ISIS. Celulele teroriste funcţionează autonom şi nu există forţe de securitate care să împiedice atentatele. Lucrul acesta s-a văzut foarte bine în Franţa, în Belgia, în SUA şi, acum, şi în Germania.
Soluţia nu este decât una. Toţi aceşti migranţi trebuie trimişi înapoi, în ţările lor de origine. Statul Islamic nu va putea fi învins dacă Rusia şi Statele Unite nu se implică la sol, cu trupe. Pentru aceasta, însă, e nevoie de un acord care nu este previzibil în viitorul apropiat. Până atunci, însă, se pot crea zone securizate în Siria şi Irak, unde refugiaţii să se poată întoarce. Altfel, nu vom reuşi niciodată să facem o distincţie clară între islamiştii radicali şi cei moderaţi. Adică nu vom putea să evităm alte şi alte atentate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s