PICĂTURA DE OTRAVĂ: Generale, ia-ți catrafusele și cară-te!


Parcă și mai urâte decât înfrângea din meciul cu Albania sunt nesimțirea și arțagul lui Anghel Iordănescu. General de mucava, politician în oastea penalilor Gabriel Oprea și Neculai Onțanu (doctori și generali și ei), creștin-ortodox cum numai el știe, Tata Puiu e mulțumit. Nu are nimic de reproșat băieților. Și lui însuși nici atât. Jucătorii s-au zbătut, și-au dat silința. Dar Albania nu mai e cea de pe timpul lui Dobrin și Dumitrache. Nu e clar când și-a dat seama Iordănescu de acest adevăr. Înainte, în timpul meciului sau după. 

Nu demisionează de nicio culoare. Mai are câteva zile de contract. Doar n-o să renunțe la el. Se predă judecății poporului. Care popor nu-l mai vrea deloc. Noroc cu o ieșire matinală pe un post de televiziune a condamnatului Mitică Dragomir. Păi ce, domne, toate țațele se pricep acum la fotbal? Ce-au făcut suporterii ăștia nenorociți toată viața de se trezesc acum să dea sfaturi specialiștilor?
Păi băi Dragomire, imbecilii de suporteri v-au făcut pe voi bogătași. Au plătit bilete pe stadioane, v-au aplaudat pentru toate furăciunile și aroganțele pe care le-ați comis, au înghițit reclame și sponsorizări idioate numai ca s-o duceți voi în puf. Și la urmă tu spui că cine sunt ăștia de-și dau cu părerea? Sunt niște neica nimeni care au muncit o viată, care n-au furat, care nu știu ce e aia șpaga, care habar n-au cum arată un milion de euroi.
În loc să puneți capul în pământ și să vă pitiți prin viloaiele voastre tot voi sunteți cu gura mare? Dacă nu aveți nevoie de noi, jucați, frate, fără spectatori și fără televiziuni. Să vă vedem atunci cum va descurcați, numai între specialiști!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s