PICĂTURA DE OTRAVĂ: Serviciile își activează acoperiții din presă și din politică


Nebunie totală în materie de servicii secrete. Nu știu dacă dezvăluirile fostei soții a lui Dan Condrea sunt mai interesante decât reacțiile jurnaliștilor și oamenilor politici la acestea.

Laura Georgescu, care a divorțat de Condrea în anul 2008, a spus că fostul ei soț era ofițer SIE. Pentru că avea această calitate, Dan Condrea ar fi fost filat în permanență de agenți ai SRI. Ea însăși a fost amenințată de un agent CIA în România să-și vadă de treabă și să nu se mai bage unde nu-i fierbe oala.
Dan Condrea a mituit deputați din Comisia de sănătate și directori de spitale.
Ei bine, cei care au dat replici la ce a afirmat Laura Georgescu, înclină să mute lucrurile în derizoriu. Tipa ar fi puțin dusă cu capul, suferă de spionită, un ofițer SIE nu poate să acționeze în țară, nu există firme acoperite ale serviciilor secrete, CIA nu poate derula operațiuni de spionaj în România – o țară aliată șamd.
În realitate, nimeni nu va putea confirma vreodată că Dan Condrea a fost ofițer SIE. Așa ceva e de neconceput. Ceea ce nu înseamnă că nu a fost. Iar Hexi Pharma a derulat operațiuni comerciale și în străinătate. Plus că Dan Condrea deținea și conturi off-shore. Iar serviciile secrete pot să aibă firme acoperite. Le permite chiar și legea. Dar nu vă așteptați ca pe lista acționarilor să găsiți SRI sau SIE. E clar, deci, că nimeni nu poate demonstra care firme sunt controlate de servicii. Spionajul american nu numai că poate derula operațiuni în țări prietene, dar chiar a și făcut-o. Să ne amintim numai de scandalul interceptării telefoanelor cancelarului Angela Merkel, care se făcea cu ajutorul unor stații de la Berlin. Bine, în Germania s-a putut, dar în România în niciun caz!
Cât despre MITĂ, partea mai nasoală e că chiar astăzi dezvăluirile doamnei Laura Georgescu au fost confirmate de un medic, pe blogul jurnalistului Cătălin Tolontan, sub rezerva anonimatului. Medicul descrie în amănunt cum se dădea și cum se primea șpagă în spitale de către Hexi Pharma. E foarte clar că directorii de spitale știau că dezinfectanții sunt diluați. Laura Georgescu a semnalat, în septembrie 2015, prin documente depuse în fața unui judecător, că dezinfectanții Hexi Pharma sunt diluați. Ca să vă faceți o idee despre încrengăturile acestui caz, urmarea a fost că nu s-a întâmplat nimic. Vă dați seama în ce țară trăim?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s