PICĂTURA DE OTRAVĂ – Pariu: Titus Corlăţean nu va păţi nimic


După un an şi jumătate de la alegerile din noiembrie 2014, Direcţia Naţională Anticorupţie solicită începerea urmăririi penale a lui Titus Corlăţean.

Senator PSD, Corlăţean deţinea pe atunci funcţia de ministru de Externe. Procurorii DNA susţin că el a acţionat în direcţia împiedicării românilor din Diaspora să voteze.
DNA mai susţine şi că Titus Corlăţean a acţionat complet anapoda. Ministrul a nesocotit o parte dintre propunerile misiunilor diplomatice de organizare a unor secţii de votare în localităţi în care s-ar fi putut asigura exercitarea dreptului la vot de către un număr superior de persoane şi a organizat, fără vreo documentare ori justificare, secţii de votare în localităţi care nu au fost propuse de către misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale României.
Prin manevrele sale, Corlăţean ar fi obţinut, astfel, un folos necuvenit pentru candidatul Victor Ponta.
Pentru a începe urmărirea penală a lui Corlăţean, DNA are nevoie de încuviinţarea Senatului. Aceasta e procedura legală. Senatorii au, însă, alte probleme acum. Ei vor să se implice în campania electorală pentru alegerile locale din 5 iunie. Fapt pentru care au suspendat activitatea în Senat.
Dar şi când se vor întoarce, nu se va întâmpla mare lucru. Majoritatea PSD-UNPR-ALDE va respinge cererea DNA şi dosarul se va bloca.
Cât despre cei care-şi fac iluzii că astfel de acuzaţii vor avea vreun efect asupra votanţilor PSD, sfatul nostru este să nu mai viseze cai verzi pe pereţi. Uitaţi-vă la revenirea lui Ponta, tot mai popular printre români, în ciuda plagiatului ordinar şi a faptului că este trimis în judecată împreună cu prietenul său Dan Şova.
Corupţia face casă bună cu (prea) mulţi români. Cât despre Diaspora, zic cam aceiaşi români, dă-i în mă-sa de şmecheri, păi ce, suferă aici cu noi ca să voteze? Să-şi vadă de treburile lor şi să ne lase cu fiţele! Că dacă nu erau ei, nu ne alegeam cu neamţul ăsta nesimţit la Cotroceni.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s