PICĂTURA DE OTRAVĂ: SRI a dat-o în bară cu afirmaţiile de astăzi


SRI a afirmat astăzi, prin purtătorul său de cuvânt, că a trimis cel puțin 100 de informări către factorii de decizie din statul român cu privire la disfuncțiile din sistemul de sănătate. Unele din aceste sesizări au vizat chiar spinoasa problemă a dezinfectanților. Sesizările au ajuns, printre alții, la președinții României, la premieri și la miniștrii Sănătății. 

Partea proastă a acestei dezvăluiri a SRI este că nimeni dintre cei vizați nu-și amintește să fi citit așa ceva din surse ale Serviciului Român de Informații. Nici Băsescu, nici Ponta, nici Cioloș, nici miniștrii Sănătății. Iar Iohannis a spus că sesizările SRI sunt de două feluri: secrete și foarte secrete. Adică nu care cumva să visăm la vreo desecretizare. Păi dacă așa merge treaba, cei de la SRI pot să susțină orice pentru că nimeni nu poate să dovedească contrariul.
Dar dacă tot sunt atât de secretele informările SRI, cum de își permit ei să facă afirmații publice despre ceva nu trebuie să știe nici vântul, nici pământul?
Și încă o chestie. Starea de sănătate a populației este o problemă care ține de siguranța națională. De ce nu a sesizat SRI parchetul (DNA, DIICOT, Parchetul General), pentru a se demara anchete penale? Sau dacă le-a sesizat, cine a îngropat anchetele?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s