PICĂTURA DE OTRAVĂ: Secretul succesului: să ai cinci joburi simultan!


Acum ne-am liniștit. De tot. Am aflat de la sursă cum cineva poate avea terenuri în șase localități, șase case, câteva sute de mii de euro în 18 conturi și acțiuni gârlă la 15 companii. Iată cum se fac toate astea: cinci joburi simultan (muncă, nu glumă) și, din banii economisiți cu greu, investiții în imobiliare și pe bursă.

Faza cu imobiliarele o auzisem și la un foarte înalt demnitar (peste 1,90 metri). Acolo era înduioșător: întâi îți iei o căsuță cu bani strânși din slujba de profesor și cu ajutorul lui tăticul și mămica, apoi din chiriile la prima casă și un mic împrumut o iei pe a doua samd. De ajungi să te întrebi de ce s-o fi oprit personajul nostru la cifra șase și nu a mers mai departe cu schema câștigătoare.
Ne reîntoarcem la cel cu cinci joburi. La care, dacă am vrea să fim răi, am putea să o adăugăm și pe cea de ofițer acoperit în dorul lelii. Acum cică nu a turnat pe nimeni și nu a executat ordinele niciunui serviciu secret. Dar poate că a prestat altfel de activități în slujba serviciilor! În tot cazul, declarațiile lui de acum, potrivit cărora în 2014 ar fi vrut doar să-l descopere pe Oprea și nimic mai mult, sunt de râsul curcilor, nefiind de crezut, îmi închipui, nici de băsiștii cei mai fanatici.
Șmecherul ăsta, care a făcut subit o pasiune pentru administrarea Bucureștiului, a lansat, acum un an și ceva, o campanie de strângere de fonduri pentru lansarea unei televiziuni pe internet. Care s-a făcut până la urmă și este un fel de stafie ambulantă unde, în afară de proprietar, a apărut Băsescu și câțiva amici ai ex-jurnalistului. Păi el avea bani pentru zece televiziuni din astea, miniaturale și caraghioase, și se milogea de fraieri să contribuie și ei cu ce pot, ca nu cumva să moară presa liberă!
Nu am dubii că un asemenea personaj nu va păcăli mulți bucureșteni. Ideal ar fi însă să-i păcălească pe cât mai puțini. Vom afla peste o lună!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s