PICĂTURA DE OTRAVĂ: Cine sunt extremiştii?


De ce sunt extremişti cei care au o poziţie sceptică faţă de Uniunea Europeană, care nu cred că trebuie să existe organisme de legiferare suprastatală, cei care îşi închipuie că fiecare popor trebuie să fie stăpân la el acasă?

De ce sunt extremişti cei care nu văd utilitatea prezenţei unor baze militare străine pe teritoriul ţării noastre? De ce să nu se poată purta o discuţie civilizată despre pericolul reprezentat de astfel de baze?
De ce sunt extremişti cei care avertizează asupra consecinţelor migraţiei musulmane în Europa şi care solicită organizarea unui referendum pentru a se constata care este atitudinea poporului român în această problemă?
De ce să fie extremişti cei care nu cred în utilitatea unei mega-moschei turceşti la Bucureşti şi care spun că o astfel de construcţie este complet inutilă prin raportare la numărul de musulmani din Capitală?
De ce sunt extremişti cei care îndrăznesc să vorbească despre naţionalism, tradiţii, istorie netrucată, personalităţi care nu au făcut compromisuri?
De ce sunt extremişti cei care susţin că economia românească a fost distrusă în mod intenţionat după evenimentele sângeroase din decembrie 1989 şi că România a fost transformată într-o piaţă de desfacere, cu o mână de lucru ieftină pentru multinaţionalele care fac profituri uriaşe cu investiţii minime?
Nu vi se pare că este ceva în neregulă într-o astfel de abordare şi că ar fi cazul să nu ne mai lăsăm prostiţi cu atâta uşurinţă? Măcar în anii electorali să ne mai deşteptăm puţin şi să deschidem ochii!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s