PICĂTURA DE OTRAVĂ: Vă prezentăm acțiunea care nu se va organiza în săptămâna ȘCOALA ALTFEL


Suntem în săptămâna ȘCOALA ALTFEL. Străzile sunt pline de copii, care participă împreună cu profesorii lor la tot felul de acțiuni interesante: sunt vizitate muzee, posturi de televiziune, se organizează concursuri sportive, se merge în parcuri ș.a.m.d.

Dar eu o să vă povestesc acțiunea care nu se va face cu siguranță. Mi-ar părea bine să fiu contrazis de cineva care are cunoștință de așa ceva. Iată despre ce este vorba. Elevii pleacă dimineața, cu autocarul, de la școală, într-un tur al mănăstirilor din jurul Bucureștiului. Au drept ghid un preot tânăr, priceput în dialogul cu copiii. În jurul prânzului, la una din mănăstiri, elevii servesc masa cu bucate de post și participă la un dialog cu starețul cu întrebări care le trec lor prin cap. De la bun început li se spune să facă poze cu telefoanele mobile. Ulterior, un juriu format din fețe bisericești se va pronunța asupra acestora și cele mai bune vor fi premiate cu cărți de învățătură ortodoxă. La ora 17, elevii ajung din nou la școală.
De ce nu se poate face așa ceva? Motivele sunt mai multe, dar unul dintre ele este acesta: copiii sunt astfel educați încât să nu prețuiască Istoria Neamului lor. Nu din întâmplare se procedează așa. Ci pentru că tinerii fãră rådăcini și fără respect pentru tradiții sunt mai ușor de manipulat.
Uitați-vă și astăzi cu câtă înverșunare se vorbește despre Naționalism și Ortodoxie. Pentru niște idioți, a avea o gândire și un tipar comportamental bazate pe Naționalism și Ortodoxie e egal cu a fi extremist, înapoiat, dacă nu cumva chiar legionar. Gândiți cu capetele dumneavoastră și nu vă lăsați vrăjiți de cei care au prăduit România în ultimii 26 de ani!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s