PICĂTURA DE OTRAVĂ: Liberalii se sinucid în direct și la o oră de vârf


După retragerea, ieri, din competiția pentru Primăria Capitalei a lui Ludovic Orban, din motive de… DNA, liberalii au luat o decizie spectaculoasă. Merg pe mâna lui Marian Munteanu. Fost lider al Pieței Universității, Munteanu (53 de ani), este perceput ca un activist politic de dreapta, apropiat de gândirea naționalistă.

Este incredibil nu numai că liberalii l-au desemnat pe Marian Munteanu ca reprezentant al lor pentru Primăria Capitalei, dar și că Marian Munteanu, care nu a făcut încă nicio declarație pe această temă, se combină cu PNL, unul din cele două partide (alături de PSD) care reprezintă în cel mai înalt grad SISTEMUL corupt din România ultimilor 25 de ani. Cred că acum, după desemnarea lui Marian Munteanu, liberalii mai au o singură șansă de a câștiga Primăria Bucureștiului. Și anume, ca DNA să o încurce pe Gabriela Vrânceanu Firea.

Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Bănescu, susține că în cadrul Patriarhiei nu există taxe pentru înmormântare, însă a recunoscut că sunt preoți care le cer.
Așa, și? Bănescu mai susține și că se taie chitanțe pentru bani pecepuți la nunți și botezuri. Chitanțele se taie în felul următor: o sumă modestă, conform deciziei luate de consiliul eparhial, pe hârtiuța cu pricina și restul, pe un traseu mai obscur, fără a fi clar ce se întâmplă cu ei.
Revenind la înmormântări, Patriarhia ar trebui să impună regula și nu să constate că mai sunt preoți care calcă pe bec. Asta o știe oricine. Dar așa ceva nu o să vedeți! Pentru că sunt mulți, foarte mulți bani care pleacă de jos și musai trebuie să ajungă la înalte fețe bisericești. Bineînțeles că nu se poate generaliza, dar acest tip de comportament este foarte răspândit.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s