PICĂTURA DE OTRAVĂ: Ceva nu e în regulă cu operațiunea de intimidare a Laurei Codruța Kovesi


Sper să fiți de acord cu mine că există unele elemente în afacerea asta cu spionarea Laurei Codruța Kovesi care ar trebui să ne pună pe gânduri. Sunt unii care ar fi avut acces la elemente din ancheta DIICOT și care spun că foștii agenți Mossad, acum angajați ai unei companii private, condusă până mai ieri de o legendă a spionajului israelian, ar fi spart conturi de e-mail aparținând unor rude sau apropiați ai doamnei Kovesi și i-ar fi sunat în toiul nopții pe tatăl șefei DNA, un fost procuror, și pe ex-soțul acesteia. Convorbirile telefonice nu erau unele de amenințare, ci unele în care se deschidea discuția despre anumite dosare instrumentate de DNA.

Foștii agenți Mossad au fost urmăriți și reținuți într-un hotel din buricul Bucureștiului.
Doar că nu putem presupune că foști agenți Mossad, cu o pregătire de specialitate impecabilă, ași ai unor operațiuni sub acoperire în zone ostile, s-ar fi prostit în așa hal după trecerea în rezervă. De ce să fi venit ei la București, unde automat au intrat în vizorul contrainformațiilor românești, dacă sarcina lor era să spargă conturi de e-mail și să vorbească la telefon cu X și Y? De ce să nu fi spart conturile astea stând la plajă pe o insulă din Pacific? De ce să nu discute la telefon cu tatăl doamnei Kovesi din Honolulu, de exemplu? Dar cum naiba, având experiență în Mossad, să vorbești la telefon cu un fost procuror, tatăl doamnei Kovesi, despre anumite dosare? Câtă minte era necesară pentru a pricepe că tatăl își va informa fiica sau că toate convorbirile telefonice sunt înregistrate? Astea sunt greșeli pe care nici măcar un amator, care a văzut câteva filme polițiste, nu le face!
În concluzie, sau tipii ăia arestați nu au lucrat niciodată pentru Mossad sau este vorba despre cu totul altceva. Un altceva despre care muritorii de rând nu e cazul să știe.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s