PICĂTURA DE OTRAVĂ: Securiștii Matrozului îl vânează pe bietul Ponta!


Avem posibilitatea, în aceste zile, să-l cunoaștem tot mai bine pe fostul premier Victor Ponta. Astăzi, de exemplu, a scris pe pagina sa de Facebook că, la conducerea Universității au fost instalați foști securiști. Care, pe deasupra, mai sunt și oamenii lui Băsescu. Și care nu au decât un singur obiectiv. Acela de a-i demola bunătatea de teză de doctorat care, după Ponta, e și singura ce a tratat o astfel de temă în perioada respectivă. Mai pe românește, ambalajul are o etichetă nouă, dar conținutul e furat. Și pe ambalajul ăsta original, scrie că marfa e fabricată de Ponta. Dar nu e! 

Iar „securiștii” din fruntea Universității București o tot țin cu solicitarea lor ca Ponta să rămână așa cum e cu adevărat: un hoț.
Când Ponta scrie nemerniciile astea pe Facebook el știe că românii sunt destul de toleranți cu furtul și destul de ușor de păcālit pe un subiect care nu interesează decât o mână de oameni. Pânå la urmă, zic românașii, ce a făcut, dom’ne, a dat cuiva în cap? A bāgat mâna în buzunarul poporului? Și chiar dacă a furat, ne-a dat și nouă câte ceva. Nu ca nemernicul de Băse, care și-a pus securiști peste tot și conduce țara din umbrā, zic aceiași.
Și nu pe poate fi schimbată o mentalitate ca aceea descrisă în paragraful anterior cu un președinte adormit ca Iohannis și o clasă politică în mare parte coruptă și egoistă. Așa că mai e mult până departe!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s