PICĂTURA DE OTRAVĂ: Sondajul care arată de ce nu poate fi legalizat un partid comunist în România


Comuniștii români s-au remarcat printr-o politică antinațională în perioada interbelică, fapt pentru care au fost scoși în afara legii. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, au susținut poziția lui Stalin. Erau și foarte puțini, ce-i drept, și fără o influență reală în societate. După război, s-au pus la conducerea țării, cu complicitatea ocupantului sovietic. Au instalat teroarea, violența și arbitrariul, au falsificat alegerile, au persecutat Biserica, au umplut pușcăriile de deținuți politici, au impus un sistem străin de tradițiile și credința românească, au ridicat turnătoria la rang de virtute, au promovat indivizi abjecți și inculți. România s-a transformat într-o colonie sovietică.

Mai încoace, pe vremea lui Ceaușescu, au înlocuit pușcăriile cu controlul strict executat de Securitate, cu îndoctrinarea ideologică dusă până-n pânzele albe, cu un cult al personalității de o grețoșenie incredibilă, cu simulacre de alegeri și cu lipsuri cotidiene greu de îndurat, cărora erai obligat să lei spui „strălucite succese pe drumul construirii societății socialiste multilateral dezvoltate”.
Am scris toate astea pentru că tocmai au fost publicate datele unui sondaj IRES care arată că românii cred, într-o proporție de 52%, că Partidul Comunist Român era mai bun decât actualele formațiuni politice. Vă dați seama în ce hal au adus țara acești hoți și corupți în masă dacă lumea preferă vechiul PCR, care era orice, numai partid nu? Vă dați seama cum au fost umiliți și batjocoriți românii din decembrie 1989 īncoace, dacă ei s-ar întoarce la acele vremuri mizerabile pentru a scăpa de lichelele de astăzi?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s