PICĂTURA DE OTRAVĂ: România, țara mea de glorii…


Ce avem noi pe ziua de azi, cel puțin până acum?

Fostul șef al serviciului secret al Internelor, Gheorghe Nicolae, este acuzat de DNA de găinării mărunte. Adică tipul s-a băgat în rahat pentru niște sume de râs.
Gigi Becali, care face mereu caz de credința sa ortodoxă, a dat din nou de belea. DNA a anunțat că îi face dosar penal pentru mărturie mincinoasă în cazul afaceristului Puiu Popoviciu. Patronul Stelei și-a retras, practic, mărturia împotriva lui Popoviciu, declarând că aceasta s-a bazat pe bârfe.


Bebelușii internați la Spitalul MARIE CURIE sunt în continuare în stare gravă. Un copilaș a murit în această dimineață, iar alți câțiva au nevoie de ventilare mecanică. Analizele efectuate de specialiștii Direcției de Sănătate Publică arată că laptele praf și apa sunt curate. Dar părinții, și nu numai cei care au copii internați, stau cu spaima în suflet și așteaptă un răspuns: care este cauza îmbolnăvirilor? Nu trebuie să fii medic ca să observi că bebelușii provin din localități diferite, dar din același județ, și că toți au trecut pe la un spital din Pitești. Dacă spitalul cu pricina nu are nicio legătură cu îmbolnăvirea micuților, cum se face că nu s-au mai îmbolnăvit și alții?
Oricât le-ar fi de antipatic unora, ambasadorul american Hans Klemm are perfectă dreptate în cazul proiectului de lege aberant propus de Liviu Dragnea: nu poți incrimina ofensa prin lege cu prețul sacrificării libertății de exprimare. Dar cum poți spera să înțeleagă condamnatul Dragnea ce înseamnă libertatea de exprimare? Cred că nu toată lumea a uitat tonele de mizerii aruncate în capul lui Iohannis în campania electorală din anul 2014. Numai că de ce ți-e frică nu scapi. Fie că Dragnea e chiar prost, fie că execută doar o misiune, rezultatul tot ăla va fi: românii de pe Facebook vor fi împotriva PSD la alegerile din acest an.
Și nu aruncați la coș prea repede nici știrea asta: o grămadă de români s-au declarat țigani pentru o ciorbă și 500 de lei. Culmea e că nu toți au făcut-o din sărăcie, unul din cei implicați fiind chiar patron de magazin. Colorarea românașilor peste noapte s-a întâmplat pentru ca aceștia să poată beneficia de avantajele unor cursuri de formare profesională, organizate cu bani europeni pentru minoritatea romă. O rușine mai mare e greu de imaginat!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s