PICĂTURA DE OTRAVĂ – Un senator fără rușine: Tudor Barbu


Un senator care acum își spune liberal, după ce în trecutul nu prea îndepărtat a fost ales în Parlament pe baza popularității lui Dan Diaconescu, trecând apoi și prin partidul lui Dan Voiculescu, a reușit performanța rară de a-și încheia cariera politică într-o singură zi. Atâtea înjurături în mediul online a mai reușit să încaseze doar Liviu Dragnea, autorul trăznitului proiect de lege referitor la defăimare.

Tudor Barbu, cunoscut ca adept al teoriilor conspiraționiste pe vremea când lucra la OTV, dar și ca om de încredere al mogulului Dan Diaconescu, astăzi condamnat la ani grei de închisoare pentru șantaj, era, până mai ieri, abonat la emisiunile de la B1 TV. Acolo era invitat de două-trei ori pe săptămână, beneficiind de un spațiu generos, unde putea să facă gargară în direct și la o oră de vârf pentru proști.
Temperament vulcanic și care nu înghite să fie contrazis, Barbu a făcut-o de oaie într-o conversație cu câțiva pensionari gorjeni. Oameni respectabili, de peste 70 de ani, aceștia au îndrăznit să-i spună că nu e în regulă ca PNL să-l propună ca primar la Târgu Jiu pe Octavian Lupulescu, fostul șef al Departamentului de Intervenție Rapidă din cadrul IPJ Gorj. Bătrânii, cum le zice tinerelul Barbu, i-au zis că se sperie lumea de la scara blocului unde locuiau respectivii de un asemenea candidat. Barbu, ca un liberal de ocazie cum este, cu niciun strop de respect pentru libertatea de opinie, s-a oferit să le cumpere distonocalm pe banii lui de parlamentar amărât, pentru ca oamenii să se calmeze și să nu se ajungă, ferească Dumnezeu, la altceva. Adică aceia care cred că PNL nu a ales un candidat potrivit pentru Târgu Jiu sunt numai buni de tratat, fiindcă, nu-i așa, Lupulescu e cel mai tare din parcare. De ce? Pentru că așa susține Barbu.
Faza cu distonocalmul a făcut înconjurul televiziunilor de știri, Tudor Barbu fiind, cu această ocazie, mult mai mediatizat decât în aparițiile sale la B1 TV. Sper ca oamenii cu scaun la cap să nu voteze, în acest an, o listă liberală pe care vor găsi numele lui Tudor Barbu. Sau și mai bine ar fi dacă liderii PNL își vor face un bine și nu-i vor mai permite să candideze.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s