PICĂTURA DE OTRAVĂ: Viaţă grea pentru Iohannis: s-a dus să se bronzeze şi se întoarce suspect de crimă!


Un bou de colonel de la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, care era angajat al Secretariatului General al Guvernului şi mare combinator în afaceri cu casele scoase la licitaţie de RA-APPS, a devenit brusc o mare vedetă a presei după ce a ciripit tot felul de aiureli despre tragedia din clubul Colectiv. 

Colonelul Ştefan Enache, puţin arestat pentru golăniile sale, avea, ca specializare, interceptările şi bruiajul. Dar, potrivit unei înregistrări aflate la dosar, tipul se dă cunoscător şi într-ale explozibililor şi substanţelor care provoacă incendii.
Într-un limbaj incoerent, Enache povesteşte că el ştie de la un medic de la Spitalul 9 că incendiul de la Colectiv a fost provocat . Şi că acolo au fost bombe pe care le au americanii şi israelienii. Iar gazul care a provocat explozia a fost dat dintr-un spray, mai zice Enache.
Un fel de atentat terorist americano-israelian al cărui obiectiv ar fi fost, potrivit unui alt plecat de acasă, cântăreţul Florin Chilian, înlăturarea lui Victor Ponta de la Palatul Victoria.
Cunoscătorii nu uită să amintească şi o declaraţie recentă a lui Ponta, conform căreia ăştia sunt în stare să calce şi pe cadavre pentru a-şi pune oamenii la Guvern, aluzie mai mult decât străvezie la Klaus Iohannis.
De altfel, Florin Chilian cere, pe blogul său, nici mai mult nici mai puţin decât anchetarea pentru crimă a lui Klaus Iohannis, care ar fi dat ordinul ce a dus la moartea a 63 de tineri la Colectiv. Sigur că singurele dovezi sunt declaraţiile unui colonel STS arestat pentru pungăşii cu case şi afirmaţiile „profetice” ale unui fost premier, trimis în judecată într-un dosar de corupţie şi pe cale de a-şi pierde doctoratul obţinut prin fraudă.
Klaus Iohannis este un tip antipatic, care, la orice apariţie, fie te enervează, dacă eşti mai sensibil, fie te adoarme, în caz că vorbeşte peste cinci minute. Dar să nu uităm că a ajuns preşedinte tocmai din cauză că pe acolo se afla şi Victor Ponta. După mine, a-l acuza pe Iohannis de crimă, în cazul Colectiv, este de departe aberaţia acestui început de an.
Dacă noi, românii, avem o boală, aceasta este pasiunea noastră pentru teoria conspiraţiei. Nimic nu e cum se spune că e. Ba chiar totul e pe dos. Dacă există o anchetă penală în curs şi dacă s-a făcut o simulare a incendiului de către specialişti, ale cărei concluzii finale urmează să fie publicate, acestea oricum nu fac doi bani, pentru că sunt manipulate de serviciile secrete şi de oamenii lui Iohannis. De fapt, ceea ce ştim noi este că nu ştim nimic. Pentru că nu ne place să ştim. Tot ceea ce ne interesează este să fabulăm.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s