PICĂTURA DE OTRAVĂ: Pentru cine au luptat „teroriştii” din decembrie 1989?


Relatările de la radio şi televiziune, dar şi cele din presa scrisă a zilelor de după capturarea cuplului Ceauşescu vorbesc de o rezistenţă înverşunată a „teroriştilor”, care erau organizaţi în grupuri mici şi trăgeau din orice poziţie.

Ba am putut chiar să vedem pe micile ecrane oameni prezentaţi drept terorişti, capturaţi în diverse puncte ale Capitalei.
Numai că toate anchetele efectuate de procurorii care au lucrat la DOSARUL REVOLUŢIEI nu au reuşit să găsească nici măcar un singur terorist. Unul singur, cu nume şi prenume! Şi cu toate acestea, din Muzeul de Artă, din Biblioteca Centrală Universitară şi de la etajele superioare ale blocurilor din zonă s-a tras asupra clădirii Comitetului Central al PCR. La fel s-a întâmplat şi la televiziune, care a fost supusă tirului, mai ales pe timpul nopţii.
Dacă procurorii au dreptate, şi nu avem niciun motiv să ne îndoim de profesionalismul lor, înseamnă că toate schimburile de focuri de care am pomenit (şi au mai fost şi multe altele, la MapN, la Sala Radio, la Otopeni) au fost regizate şi nu pot fi puse pe seama unor fanatici care se sacrificau de dragul lui Ceauşescu. De altfel, nimeni nu a încercat să-l elibereze pe Ceauşescu în zilele când a fost prizonier în unitatea militară de la Târgovişte.
În perioada 22-25 decembrie 1989 au fost ucişi peste 1.000 de oameni. Ceauşescu nu mai era la putere şi era supravegheat strict, iar teroriştii nu au existat. În aceste condiţii, e clar că singurii responsabili de evoluţia evenimentelor sunt emanaţii Revoluţiei, care trebuie să răspundă penal pentru morţii şi răniţii din acea vreme.
Decizia procuraturii de a închide DOSARUL REVOLUŢIEI şi de a pune faptele de atunci pe seama oboselii şi a confuziei nu poate fi acceptată de niciun om cu mintea la purtător. Bazându-se pe mărturii mincinoase, dar nu întâmplătoare, cineva (a se citi ION ILIESCU) a dispus să se distribuie arme automate şi încărcătoare pline civililor doritori. Iar aceşti civili puteau fi de toate felurile. ŞI bine intenţionaţi, şi mai puţin bine intenţionaţi. Cum au apărat ei puritatea Revoluţiei, vedem din ce trăim astăzi. Acel cineva pe care l-am pomenit mai înainte trebuie să plătească.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s