PICĂTURA DE OTRAVĂ: „Sfântul” Băsescu sare la bătaie!


Traian Băsescu s-a supărat ca văcarul pe sat. A pus tunurile pe o grămadă de jurnalişti, care au îndrăznit să insinueze că ar exista o legătură între Măria Sa şi marile afaceri de corupţie din perioada 2004-2014. 

Chiar dacă au ajuns în vizorul Justiţiei nume mari din ceea ce era pe atunci partidul său de suflet, chiar dacă au călcat pe bec oameni de afaceri şi avocaţi care l-au susţinut, chiar dacă fratele său este la un pas de condamnare, chiar dacă madama pe care a susţinut-o în alegerile prezidenţiale e acuzată în mai multe dosare, chiar dacă avea zilnic pe birou rapoarte de la servicii, chiar dacă toate campaniile prezidenţiale (deci şi ale sale) au costat mult mai mult decât s-ar fi cuvenit prin lege.
Orb şi surd să fii şi tot ajungi să-ţi pui unele întrebări. Dacă aceste mirări, ca să ne exprimăm cu eleganţă, se vor transforma vreodată în dosare penale, asta ştiu foarte puţini şi ţine şi de atitudinea partenerilor noştri de peste Ocean. Dar de aici şi până a poza de dimineaţa până seara în moralistul neamului şi în cel mai nevinovat dintre politicieni e cale lungă şi drum bătătorit.
Nici Traian Băsescu nu vrea să ţină seama de faptul că nimeni nu a câştigat vreodată războiul cu presa. E drept că nici presa nu mai e ce-a fost odată, dar nici Băsescu nu va mai fi ce-a fost cândva. Ci poate cu totul altceva!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s