PICĂTURA DE OTRAVĂ: A fost inventat terorismul de Dâmbovița!


Ultimul răcnet în materie de teorie a conspirației este afirmația halucinantă că în clubul Colectiv ar fi fost vorba de un atentat terorist. Sau dacă nu chiar de un atentat terorist în stilul evenimentelor din week-endul trecut din Franța, măcar de o mână criminală.

Păi de ce să nu fim și noi în rândul lumii? Ce, la noi să fie un biet incendiu, soldat totuși cu 57 de morți, iar francezii să ia tot caimacul, cu 132 de morți, stare de urgență pe trei luni, vânătoare de teroriști și mediatizare mondială? Iar dacă a fost un atentat în clubul Colectiv, altfel stau lucrurile și cu vinovățiile. Ceea ce, pentru unii, pică foarte bine. Piedone nu a greșit cu nimic că a dat aprobare de funcționare clubului pe ochi frumoși, pompierii care au venit în control n-au nicio legătură cu morții, iar proprietarii stabilimentului sunt bieți îngerași care se gândeau să le ofere tinerilor câte o bucurie – două la sfârșit de săptămână, fără a se preocupa, desigur, de asigurarea protecției antiteroriste. Vinovați ar putea fi cei din serviciile de informații sau cei care nu fac control antitero la intrarea în cluburi de noapte.
Oare câți or crede în astfel de trăznăi? Nu se vede din avion că „terorismul” de la clubul Colectiv e o șmecherie inventată pentru a transfera responsabilitățile către nimeni? Căci dacă a fost un atentat, nu e nimeni vinovat, cel puțin nu în sens penal. Ca un bonus, „terorismul” ăsta dâmbovițean ar mai avea o caracteristică: nu are autori și nu e revendicat de nimeni. Ca la noi la nimeni!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s