Picătura de otravă: Mâine va fi votat cel mai comic guvern postdecembrist


 

Gata și cu trecerea candidaților de miniștri prin comisiile de specialitate ale Parlamentului. Toată lumea a trecut ca prin brânză, cu excepția doamnei inginer care va ocupa fotoliul Justiției și care a mai stârnit vreo două mirări.

Una cu nuanțe comice, venită de la veșnic contestatarul deputat Remus Cernea, interesat de soarta cuplurilor gay pe meleagurile autohtone. Cernea a aflat că trebuie respectată voința poporului, ceea ce l-a întristat peste măsură, el luând decizia de a vota contra. A mai fost un incident, atunci când s-a aflat că ditamai candidatul de vicepremier, Vasile Dâncu, nu poate azi, din cauza unei căderi de calciu. Audierea sa a fost amânată pentru mâine dimineață. Dar dacă tot are probleme de sănătate, n-ar fi mai bine să nu se mai încurce cu o funcție atât de importantă?
Abia aștept să ne distrăm, mâine, cu dezbaterea programului de guvernare. Va avea, totuși, cineva, curajul de a-l deranja de Dacian Cioloș cu întrebări legate de bugetul Apărării, în actualul context internațional complicat, de vreo intenție a României de a renunța la cotele obligatorii, de o eventuală întărire a măsurilor de securitate pe teritoriul național sau, pe un alt plan, de un proiect de lege care să reducă la 300 numărul de parlamentari? Sau e obligatoriu să ne intereseze numai ce scrie în programul lui Cioloș și, în rest, Dumnezeu cu mila?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s