PICĂTURA DE OTRAVĂ: Iohannis, banii înapoi!


Klaus Iohannis a mai pierdut o casă în centrul Sibiului. O vilişoară care i-a adus 320.000 de euro din chirii. E vorba de spaţiul închiriat la parter unei bănci austriece. Banii a fost achitaţi în avans. Sentinţa Curţii de Apel Braşov este definitivă şi executorie. Până la urmă, în mega-escrocheria asta a fost vorba de acte false de proprietate, întocmite cu încuviinţarea unui notar nu tocmai necunoscut familiei Iohannis.

Nu intrăm în amănunte tehnice, dar nu putem să nu ne întrebăm cum rămâne cu banii încasaţi de Iohannis. Adică acel bănet despre care Iohannis vorbea cu atâta delicateţe în campania electorală. Nu am avut copii, am făcut sacrificii, am dat meditaţii, întâi am luat o casă, cu ajutorul părinţilor, apoi am închiriat-o, am luat-o pe a doua şamd. Evident că Klaus Iohannis nu a ştiut nimic de actele de proprietate false pe baza cărora a pus mâna pe unele din casele sale. Dar chestia asta e la fel de credibilă precum povestea aia pentru proşti cu Elena Udrea care lua milioane de euro cu sacoşele şi valizele şi, după ce-şi oprea partea ei, trimitea restul banilor la PDL. Unde, însă, minune mare, nimeni dintre ştabii PDL nu-şi aminteşte să fi ajuns vreun euro.
În concluzie, Iohannis trebuie să dea casa înapoi, dar şi banii din chirii. Fiindcă altfel, n-o să mai ştim câţi bani a făcut din proprietăţi pe bune şi câţi din şemcherii. Oricum, în 14 ani, cât a deţinut familia Iohannis proprietatea asta buclucaşă, banii cu pricina au făcut mulţi pui şi au fost reinvestiţi, dacă luăm de bune declaraţiile şefului statului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s