PICĂTURA DE OTRAVĂ: Mesaj pentru politicieni: vă e clar că ne-am săturat?


Este esenţial ca de această dată să nu ne mai lăsăm păcăliţi. Atmosfera este asemănătoare cu cea de la sfârşitul lunii decembrie 1989. Mulţi tineri au ieşit în stradă, la Timişoara, la Bucureşti şi în alte câteva oraşe. Dar atunci, credulitatea noastră, combinată cu sarmalele şi fripturile de porc, i-au ajutat să ne îngenuncheze.

O mână de borfaşi, activişti comunişti şi securişti, au jefuit România şi şi-au bătut joc, timp de mai bine de 25 de ani, de toată strădania acestui popor. Sub lozinca privatizării, au furat, au distrus, s-au îmbogăţit cu neruşinare. Au distrus învăţământul şi sănătatea, ne-au transformat în sclavi la noi acasă, au făcut averi colosale din impozitele şi taxele plătite de noi.
Acum e cazul să nu ne mulţumim doar cu o ciosvârtă: PATRONII de la Colectiv sunt vinovaţi. Da, patronii sunt vinovaţi! Dar ei nu puteau să-şi facă de cap fără complicitatea autorităţilor! Fără şpaga luată de oameni din primărie, fără pompierii care nu au auzit niciodată de acel club (erau două în tot sectorul!), fără poliţiştii care patrulează noaptea şi nu au avut niciodată curiozitatea să bage capul acolo.
Ăsta e SISTEMUL! La rândul ei, nici primăria nu putea să procedeze aşa, dacă nu dădea mai departe. Dar din dar se face dar. Pentru câteva zile, politicienii sunt în defensivă. Au făcut un pas înapoi şi au băgat capul la cutie. De noi depinde să nu mai iasă din nou în faţă şi să se dea din nou mari şi tari. Dacă vom pierde şi de această dată, ne merităm soarta!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s