PICĂTURA DE OTRAVĂ: Fiţi siguri că nu se va schimba nimic!


Ce facem pentru ca o tragedie precum cea de vineri seara, din clubul COLECTIV, să nu se mai repete?

Cum procedăm pentru a putea îngriji simultan câteva mii de persoane grav rănite, precum s-ar putea întâmpla în cazul unui cutremur puternic? Vă reamintesc că, de această dată, spitalele s-au descurcat cu greu cu mai puţin de 200 de victime. Înmulţiţi acest număr cu 100 şi imaginaţi-vă peisajul de coşmar.
Cum facem ca să scăpăm de nenorociţii ăştia de politicieni care nu se mai satură de şpăgi şi care-şi bat joc fără nicio jenă de tot ce înseamnă România şi români?
Bănuiesc că ştiţi răspunsurile la aceste întrebări. Nu facem NIMIC. Mai urmărim câteva zile ştirile despre morţii şi răniţii de la clubul Colectiv, mai înjurăm pe unul şi pe altul şi apoi ne vedem de treabă. Ce rost are să te pui cu SISTEMUL? Corupţia şi decăderea morală sunt boli fără leac (deocamdată) în societatea românească. E nevoie de curăţenie generală şi de aruncarea la tomberon a întregii clase politice. Pentru că de acolo porneşte tot răul.
Dar trebuie, în egală măsură, să ne vindecăm şi de acest indiferentism criminal şi să nu ne mai închipuim că vor face alţii ceea ce e cazul să facem noi. Spunea cineva că orice schimbare trebuie să înceapă cu noi înşine. Mai puţine compromisuri, mai puţină îngăduinţă faţă de rău, mai multe repere morale din Istoria României!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s