PICĂTURA DE OTRAVĂ: De ce nu va renunţa MARELE MUT la SOMNOROS


Dan Mihalache, şeful Cancelariei prezidenţiale, a fost surprins dormind la o întâlnire româno-sârbă la nivel înalt. S-au făcut câteva fotografii atunci şi unele au ajuns în presă. Imaginile nu lasă loc la niciun fel de dubii. Mihalache doarme pe rupte, fără nicio jenă, într-o sală plină de consilieri prezidenţiali români şi sârbi.

Răspunsul lui Mihalache a fost că poza e o manipulare ordinară şi că el şi-ar fi dorit să aţipească, dar nu e în stare în stare de aşa ceva.
Câţiva jurnalişti vioi au ieşit repede în faţă şi i-au cerut şefului statului să-l demită pe Dan Mihalache. Face ţara de ruşine, nu ne reprezintă cu cinste şi altele de acest gen. Numai că atunci când cer aşa ceva, jurnaliştii nu ţin seama de un mic amănunt. Klaus Iohannis se descurcă foarte greu, spre deloc, dacă nu are un text scris pe care să-l citească atunci când apare în public. Acest text trebuie redactat de cineva. Să ne amintim că şi la numirea lui Mihalache a fost un adevărat spectacol, numeroşi intelectuali de renume solicitându-i lui Iohannis să nu semneze decretul de numire. Dar MARELE MUT şi SOMNOROSUL fac o echipă indestructibilă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s