PICĂTURA DE OTRAVĂ: Mai bine la biserică decât în holul Senatului!


Sicriul cu corpul neînsufleţit al politicianului şi scriitorului Corneliu Vadim Tudor a fost depus, astăzi, la biserica Sfântul Gheorghe Nou, unde românii pot veni să-şi ia adio de la Tribun.

Familia s-a aflat într-o situaţie dificilă. Ea s-a adresat Senatului, cu speranţa legitimă că sicriul cu trupul lui Vadim va putea fi depus, măcar pentru câteva ore, în holul Camerei superioare a Parlamentului. Era cel mai firesc lucru din lume. Vadim a fost senator mai multe legislaturi. A făcut parte din conducerea Senatului. A reprezentat această instituţie în întâlniri cu parlamentari din alte ţări. Ei bine, mojicia şi caracterul infect al foştilor săi colegi au ieşit la suprafaţă. A fost momentul în care au găsit şi ei ocazia să se răzbune pe cineva care era cu câteva clase peste ei. Momentul în care erau siguri că Vadim nu va mai urca la tribună să le spună cine sunt şi în ce rahat au adus România. Biroul Permanent al Senatului a decis, cu unanimitate de voturi, că sicriul cu trupul lui Vadim nu poate fi adus la Senat. Culmea tupeului o reprezintă chiar motivaţia acestui gest. Cică sicriul fusese depus la biserică şi nu mai e cazul să fie mutat. Că e şi foarte mare distanţa dintre Senat şi centrul Capitalei! Avem un talent de a ne face de râs şi de a ne răzbuna prosteşte care nu poate fi egalat de nimeni pe pământul ăsta.
Dar până la urmă, poate că e chiar mai bine că Vadim se va odihni până joi în această biserică istorică, unde cu siguranţă vor ajunge mulţi oameni. Corneliu Vadim Tudor a fost, printre altele, un om foarte credincios, cu mare respect pentru Biserica Ortodoxă şi pentru slujitorii acesteia. Şi e mult mai bine ca el să fie privegheat aici, de preoţi, de familie şi de mulţimea de credincioşi, decât să fi ajuns pe holul Senatului, prea aproape parcă de cei care, în ultimii 25 de ani, au luat atâtea decizii strâmbe, punând România în genunchi în faţa intereselor străine.
Şi să nu încheiem înainte de a felicita instituţia prezidenţială, pentru decizia rapidă de a aproba înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor cu onoruri militare, dar şi pentru că a trimis o coroană de flori la catafalcul Tribunului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s