PICĂTURA DE OTRAVĂ: Monica Macovei a descoperit America în 2015


Doamna Monica Macovei este la al doilea mandat de europarlamentar. Atât în anul 2009, cât şi în 2014, a candidat pe listele Partidului Democrat Liberal. După ultima rundă de europarlamentare, a părăsit PDL, nereuşind să obţină nominalizarea partidului pentru alegerile prezidenţiale, şi a candidat ca independentă la alegerile din noiembrie trecut. A obţinut un scor modest, dar a decis ca, împreună cu prietenii ei de pe Facebook, să înfiinţeze o formaţiune politică nou-nouţă. Desigur, complet diferită de ce am avut până acum, cu oameni de calitate, integri moral şi decişi să lucreze pentru bine ţării. Cam acesta este discursul tuturor liderilor care vor să o ia de la capăt cu un nou partid.

Astăzi, într-o conferinţă de presă la Baia Mare, Monica Macovei a spus nişte lucruri foarte răspicat. Şi care sunt şi foarte adevărate: „Practic, sunt toți la fel, aceste partide lucrează împreună de peste 20 de ani, fură, mint românii și foarte important fură din buzunarul oamenilor, iar oamenii trebuie să înțeleagă că toate aceste infracțiuni sunt din buzunarul lor din pensia lor, salariul lor, din ce s-ar investi în drumuri, din ce s-ar investi în învățământ.”
Nu sună frumos? Are cineva vreo îndoială cu aşa merge treaba prin politica românească? Su nu aibă, pentru că diagnosticul pus de Monica Macovei este foarte corect. Problema este că printre aceste partide care fură şi mint românii de peste 20 de ani se numără şi defunctul PDL. Adică partidul care a fost tocmai bun pentru ca Monica Macovei să ajungă în Parlamentul European. Păi despre ce moralitate să vorbim la o persoană care candidează din partea unui partid pus pe furăciuni în stil mare? Oare acest comportament mafiot al PDL era mai puţin vizibil pentru Monica Macovei la alegerile europarlamentare de anul trecut? Sau interesul poartă fesul şi, după ce s-a văzut cu sacii în căruţă, Monica Macovei s-a hotărât să defileze cu dreptatea şi moralitatea în mână?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s