PICĂTURA DE OTRAVĂ: Băsescu, atac jenant la presă


Intr-un gest surprinzator pentru unii, dar asteptat de toata lumea, Traian Basescu a iesit, astazi, din silenzo stampa. A tinut un discurs la Congresul PMP si, ca bonus, a dat si cateva declaratii jurnalistilor.

Reclame

Intr-un gest surprinzator pentru unii, dar asteptat de toata lumea, Traian Basescu a iesit, astazi, din silenzo stampa. A tinut un discurs la Congresul PMP si, ca bonus, a dat si cateva declaratii jurnalistilor.

In mare, am avut de-a face cu acelasi Basescu. Omul pare sa nu priceapa ca nu mai este presedintele Romaniei. Nu se distanteaza de Elena Udrea siadmite ca a fost informat de aceasta cu privire la „faptele de vitejie” ale generalului Florian Coldea. Dar nu a explicat de ce nu a simtit nevoia sa faca nimic. Macar sa fi sesizat Parlamentul. Dar nu, Basescu a tacut malc, lasand lucrurile incurcate. Iar acum, cand Elena Udrea e la un pas de arestare, ii ureaza succes si isi exprima speranta ca favorita sa va reusi sa-si demonstreze nevinovatia in Justitie.
Ceea ce ne-a intrigat cel mai mult in discursul lui Traian Basescu a fost inversunarea acestuia impotriva a trei televiziuni de stiri (Antena 3, Realitatea si Romania TV) care, cica, i-ar terfeli imaculatul mandat. Ceea ce Basescu nu intelege este ca nimeni nu a castigat vreodata un razboi cu presa. Si nu va fi nici acum altfel, in conditiile in care Basescu nu se mai bucura de popularitatea pe care a avut-o candva.
Nu este treaba unui fost presedinte al tarii sa se lupte cu presa. Interpretarile si analizele le apartin ziaristilor. Este ca si cum cineva ar scrie o carte sau ar monta un spectacol si, dupa aceea, s-ar apuca sa se ia la tranta cu toti criticii care desfiinteaza cartea sau spectacolul. Unde s-a mai pomenit asa ceva? Presedintele Romaniei este ales pentru a conduce tara si nu pentru a plati polite presei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s