PICĂTURA DE OTRAVĂ: Ion Iliescu îşi va primi vreodată răsplata?


Dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990 va fi redeschis, la solicitarea Parchetului General.
Culmea este că au trecut 25 de ani de la acele atrocităţi şi nimeni nu a fost condamnat în justiţie. Asta şi pentru că au existat numeroase complicităţi între autorităţile de atunci, securiştii abia transformaţi în sereişti, procurori şi magistraţi.
Principalul responsabil al chemării minerilor la Bucureşti a fost Ion Iliescu. Sunt suficiente documente în acest sens şi acest adevăr nu poate fi negat. Problema este că atunci când i-a chemat situaţia în Bucureşti era sub control, după o intervenţie în forţă a Armatei. Aşa că violenţele comise de mineri şi de persoanele în civil care i-au ghidat pe străzile Bucureştiului pot fi imputate integral şefului statului.
Ion Iliescu i-a chemat, Ion Iliescu a spus o grămadă de prostii şi minciuni despre manifestanţii din Piaţa Universităţii, Ion Iliescu le-a mulţumit pentru sutele de bucureşteni bătuţi, torturaţi şi arestaţi )de mineri!), Ion Iliescu este şi astăi mândru de faptele lui.
Chiar dacă va fi condamnat pentru ordinele lui criminale de a aduce minerii la Bucureşţi în iunie 1990 (ceea ce nu crede mai nimeni că se va întâmpla), Ion Iliescu va rămâne oricum nepedepsit pentru morţii de după alungarea lui Nicolae Ceauşescu. Pentru că nu a existat niciun terorist loial lui Nicolae Ceauşescu, ci numai telefoane date de Iliescu la Moscova, ordine de a fi distribuite arme civililor, intoxicarea de la televiziune, procesul trucat al fostului conducător al României, transformarea FSN în partid, distrugerea agriculturii şi economiei naţionale şi alte fleacuri de genul ăsta, care au transformat ţara noastră într-o chestie total dependentă de bunăvoinţa Occidentului.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s